Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια αισθητήρων ψηφιακής κάμερας τύπου RGB-D Κ.Ε ΕΛΚΕ 81800.

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια αισθητήρων ψηφιακής κάμερας τύπου RGB-D Κ.Ε ΕΛΚΕ 81800.

  • Συντάχθηκε 14-04-2022 13:11 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Αυτόνομο ρομποτικό σύστημα για ανακύκλωση αστικών απορριμμάτων» με ακρωνύμιο "ΑΝΑΣΑ" και κωδικό έργου: Τ1ΕΔΚ-03110, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014 – 2020, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Μιχαήλ Ζερβάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81800, προτίθεται να προβεί στην προμήθεια εξοπλισμού, ειδικότερα αισθητήρων ψηφιακής κάμερας,   σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο παράρτημα της παρούσας. 

    Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα.

    Προϋπολογιζόμενο κόστος συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: Ποσό εξακοσίων είκοσι ευρώ  (620,00 €).

    Τρόπος υποβολής προσφορών:

       Οι προσφορές υποβάλλονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

    • Έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης: Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων ή
    • Ηλεκτρονικά, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: michalis@display.tuc.gr και mzervakis@isc.tuc.gr και elkesupplies@isc.tuc.gr και dina@display.tuc.gr μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών.

    Σε περίπτωση έντυπης αποστολής, η τεχνική και οικονομική προσφορά υπογράφονται ιδιόχειρα (πρωτότυπα) από τον νόμιμο εκπρόσωπο και σφραγίζονται με τη σφραγίδα της επιχείρησης.

    Σε περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής, η οικονομική προσφορά, φέρουν σφραγίδα και υπογραφή νομίμου εκπροσώπου, με χρήση εγκεκριμένης ηλεκτρονικής υπογραφής, η οποία γίνεται υποχρεωτικά αποδεκτή από τους φορείς του δημοσίου, εφόσον η διακίνηση των εγγράφων είναι ηλεκτρονική, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 ν. 4727/2020.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τρίτη 26 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00.


    Συνημμένα:

    • 22PROC010397866.pdf
      Μεταφορτώσεις: 503, Μέγεθος: 263 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012