Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης με διπλωματούχο Ηλεκτρονικό Μηχανικό ΚΕ ΕΛΚΕ 82095.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδ. δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης με διπλωματούχο Ηλεκτρονικό Μηχανικό ΚΕ ΕΛΚΕ 82095.

  • Συντάχθηκε 04-04-2023 08:07 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Βιώσιμη διαχείριση των παράκτιων υπογείων υδάτων και μείωση της ρύπανσης μέσω καινοτόμου διακυβέρνησης σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα / Sustainable coastal groundwater management» με ακρωνύμιο: Sustain-COAST και με κωδικό έργου: Prima2018-10», της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Χρηματοδότηση ελληνικών φορέων που συμμετέχουν επιτυχώς στις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων της Ενότητας 2 του Prima», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 82095 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.  Καρατζά Γεώργιο, αποφασίζει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης, ως ακολολύθως:

    Θέση: Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος Πανεπιστημιακής  Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

    Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και έως την λήξη του έργου την 31/05/2023, με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Αποδοχές: Οι αποδοχές του επιλεγέντος υποψηφίου θα καθορισθούν κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ερευνών σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022, από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες έκτακτου προσωπικού» του έργου και έως του ανώτατου ποσού των 2.500,00 ευρώ.

    Ωράριο απασχόλησης: Σύμβαση μερικής απασχόλησης

    Τόπος εργασίας: Εργαστήριο Γεωπεριβαλλοντικής Μηχανικής, Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:  

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδίκευσης Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].
    • Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
    • Γνώση σε γλώσσες προγραμματισμού (C, C++, HTML/PHP, Matlab, Python, MySQL).

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:    

    • Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή/και σε συνέδρια.
    • Εμπειρία σε ερευνητικά έργα σχετική με ανάπτυξη συστημάτων (διαχείρισης πληροφοριών, περιβαλλοντικής παρακολούθησης, υποστήριξης αποφάσεων).
    • Γνώση τεχνικών ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας (Ως γνώση λαμβάνεται υπόψη διπλωματική εργασία σε συναφές αντικείμενο, είτε βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας προγράμματος προπτυχιακών σπουδών όπου προκύπτει η παρακολούθηση μαθημάτων συναφών με το αντικείμενο, είτε συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια ή προγράμματα δια βίου μάθησης ή επιμόρφωσης σε αντικείμενα συναφή, είτε παρακολούθηση online μαθημάτων σχετικών με το αντικείμενο, είτε δημοσιεύσεις σχετικές σε επιστημονικά περιοδικά ή συνέδρια).

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:

    Πρόταση κου/κας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 9394/04-04-2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    στη διεύθυνση:

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων


    Συνημμένα:

    • ΨΠΠΥ469Β6Ν-Ε39.pdf
      Μεταφορτώσεις: 120, Μέγεθος: 595 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012