Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Αποχαιρετισμός στη Θέλμα Μαυρίδου, στο χαμόγελο του Πολυτεχνείου Κρήτης

Αποχαιρετισμός στη Θέλμα Μαυρίδου, στο χαμόγελο του Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Συντάχθηκε 03-09-2021 16:53 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 04-09-2021 13:28

    Με συντριβή καρδίας ανακοινώνουμε τον αδόκητο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα επί του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 της αγαπητής από όλη την Πολυτεχνική Κοινότητα Θέλμας Μαυρίδου, Προϊσταμένης του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Η Θέλμα Μαυρίδου υπήρξε ενεργό μέλος του Πολυτεχνείου Κρήτης για περισσότερα από 30 χρόνια. Το 1988 εισήχθη ως προπτυχιακή φοιτήτρια και σπούδασε στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, απ' όπου έλαβε το Δίπλωμα Μηχανικού. Στη συνέχεια, το 1993 μετέβη για μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το University of Florida, δημοσιεύοντας και έξι επιστημονικά άρθρα. Επέστρεψε στο Πολυτεχνείο Κρήτης το 1997, όπου εργάστηκε αρχικά στο Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας και κατόπιν ως Προϊσταμένη Γραμματείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Συνέχισε ως Υπεύθυνη του Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης LLP/ERASMUS και Erasmus+. Από το 2014 μέχρι σήμερα υπηρετούσε στο Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, στο οποίο ανέλαβε Προϊσταμένη τα τελευταία δύο χρόνια.

    Ο ενθουσιασμός, η δημιουργικότητα, η εργατικότητα, το χαμόγελο, η θετική διάθεση, η αγάπη για όλους ανεξαιρέτως ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της ιδιαίτερης προσωπικότητας της Θέλμας. Χειριζόταν με απόλυτη άνεση τα διαδικτυακά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα και πάντα διέθετε πνεύμα μάθησης για νέες τεχνολογίες. Ήταν γνωστή και αγαπητή σε όλη την Πολυτεχνική Κοινότητα και ιδιαίτερα μεταξύ των φοιτητών, καθώς ήταν υπεύθυνη για την οργάνωση των φοιτητικών ομάδων και των δράσεων εθελοντισμού. Ήταν ο άνθρωπος που συνέδεε φοιτητές, υπαλλήλους, καθηγητές, Σχολές, διοίκηση, όλους μεταξύ τους, σε ένα σώμα, σε κοινές δραστηριότητες.

    Αγαπημένη μας Θέλμα, η αιφνίδια και βίαιη απώλειά σου στην πιο παραγωγική περίοδο της ζωής σου είναι οδυνηρή για όλους μας. Από σήμερα το Πολυτεχνείο Κρήτης είναι φτωχότερο, είναι λειψό, είναι "ακρωτηριασμένο"! Η φωνή σου, που καλωσόριζε και συντόνιζε τους συμμετέχοντες σε κάθε εκδήλωση, σίγησε. Το αφοπλιστικό σου χαμόγελο, που γαλήνευε κάθε συνομιλητή σου, πάγωσε. Οι ενθουσιώδεις αναρτήσεις σου για κάθε νέο ή είδηση του Πολυτεχνείου σταμάτησαν. Όλα αυτά τα έχεις πάρει μαζί σου πλέον στην αιωνιότητα ...

    Στεκόμαστε δίπλα στον σύζυγό σου, στην μοναχοκόρη σας και στην ευρύτερη οικογένειά σου.

    Καλό Παράδεισο!

     

    Εκ μέρους της Πολυτεχνικής σου οικογένειας,

    η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης
     



    Συνημμένα:

    • Thelma.jpg
      Μεταφορτώσεις: 1140, Μέγεθος: 139 KB image/jpeg
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012