Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 2 συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου (6ωρης απασχόλησης) με α) Διπλ/χο Μηχανικό Π.Ε. και β) Πτυχιούχο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 2 συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου (6ωρης απασχόλησης) με α) Διπλ/χο Μηχανικό Π.Ε. και β) Πτυχιούχο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

  • Συντάχθηκε 03-12-2020 11:09 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «EURECA-PRO/ Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82358 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, το οποίο χρηματοδοτείται κατά ποσοστό 80 % από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά ποσοστό 20% από ιδία συμμετοχή ανακοινώνει τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως:

    Θέση Νο1 (μερικούς, 6ωρης απασχόλησης): Διπλωματούχος Μηχανικός Πανεπιστημιακής Κατεύθυνσης, ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή της αλλοδαπής αντίστοιχης κατεύθυνσης, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ
    Αντικείμενο: Το γνωστικό αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης περιλαμβάνει τα εξής:
    • Υποστήριξη των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και επικοινωνιακών δραστηριοτήτων του έργου που σχετίζονται με την ανάπτυξη ευρωπαϊκού προγράμματος σπουδών και υποδομών έρευνας σχετικών με Υπεύθυνη Παραγωγή και Κατανάλωση (The European University for Responsible Consumption and Production) ή Κυκλική Οικονομία.
    • Προετοιμασία και υποβολή τεχνικών και οικονομικών εκθέσεων
    • Προετοιμασία, έλεγχος και υποβολή παραδοτέων
    • Επικοινωνία και συνεργασία με τους αντίστοιχους συνεργάτες των εταίρων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου EURECA-PRO.

    Διάρκεια απασχόλησης - Αμοιβή: Η διάρκεια της απασχόλησης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης για δώδεκα (12) επιπλέον μήνες, ή/και έως την λήξη του έργου, ύστερα από σχετική εισήγηση του επιστημονικά υπευθύνου του έργου. Ως αμοιβή για τη συνολική διάρκεια της σύμβασης (ήτοι τους 12 μήνες) ορίζεται το ποσό των 24.840,00 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων, από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Αποδοχές τρίτων με σύμβαση έργου» 61-00 του έργου.

    Θέση Νο 2 (μερικούς, 6ωρης απασχόλησης): Πανεπιστημιακής Κατεύθυνσης από ΑΕΙ της Ελλάδος ή κάτοχος πτυχίου ή διπλώματος αντίστοιχης κατεύθυνσης από σχολή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ
    Αντικείμενο: Το γνωστικό αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης περιλαμβάνει τα εξής:
    • Συντονισμός και υποστήριξη των διοικητικών, επικοινωνιακών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του έργου EURECA-PRO (The European University for Responsible Consumption and Production - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σε αντικείμενα Υπεύθυνης Παραγωγής και Κατανάλωσης)
    • Προετοιμασία και υποβολή τεχνικών και οικονομικών εκθέσεων
    • Συντονισμός προετοιμασίας, έλεγχος και υποβολή παραδοτέων
    • Προετοιμασία/έλεγχος προϋπολογισμού
    • Επικοινωνία και συνεργασία με τους αντίστοιχους συντονιστές των εταίρων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου EURECA-PRO

    Διάρκεια απασχόλησης - Αμοιβή: Η διάρκεια της απασχόλησης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης για δώδεκα (12) επιπλέον μήνες, ή/και έως την λήξη του έργου, ύστερα από σχετική εισήγηση του επιστημονικά υπευθύνου του έργου. Ως αμοιβή για τη συνολική διάρκεια της σύμβασης (ήτοι 12 μήνες) ορίζεται το ποσό των 28.080,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα αναφέρεται εξωτερικά:
    (στοιχεία αποστολέα)
    Πρόταση κου/κας ………………. , e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή ηεπικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)
    (στοιχεία παραλήπτη) Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 21083/03-12-2020 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
    Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης
    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων
    κα Μαρία Κουντουράκη, τηλ. 28210 37037
    κα Μαρία Κατσιούλη, τηλ. 28210 37040

    Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής (δηλαδή κρίσιμη για το στοιχείο του εμπρόθεσμου είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι παραλαβής του φακέλου). Αντικατάσταση του Φακέλου Υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτού ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτού.


    Συνημμένα:

    • ΩΦΝΜ469Β6Ν-ΘΩΕ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 886, Μέγεθος: 360 KB application/pdf
    • 6ΘΧΘ469Β6Ν-06Ψ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 942, Μέγεθος: 547 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012