Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου για δώδεκα (12) μήνες Κ.Ε ΕΛΚΕ 82247.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου για δώδεκα (12) μήνες Κ.Ε ΕΛΚΕ 82247.

  • Συντάχθηκε 14-06-2021 13:42 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της  Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Καινοτόμο σύστημα 3Δ Περιήγησης εντός Ζωντανής Αναμεταδιδόμενης Υποβρύχιας Εικόνας» με ακρωνύμιο “i-blueCulture” και κωδικό έργου: Τ2ΕΔΚ-03610, με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82247 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Κωνσταντίνο Μπάλα, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως:

    Θέση: Απασχόληση διπλωματούχου Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1], κατόχου μεταπτυχιακού διπλώματος αντικειμένου συναφούς με το αντικείμενο της ανάπτυξης ηλεκτροοπτικών συστημάτων ψηφιακής φασματικής απεικόνισης και σύμφωνων και ασύμφωνων πηγών φωτός υψηλής ισχύος.  

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Αποδοχές: 34.440 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.  

    Τόπος εργασίας: Εργαστήριο Ηλεκτρονικής, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της ανάπτυξης ηλεκτροοπτικών συστημάτων ψηφιακής φασματικής απεικόνισης και σύμφωνων και ασύμφωνων πηγών φωτός υψηλής ισχύος, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, σε αντικείμενο συναφές με  την ανάπτυξη ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων ψηφιακής φασματικής απεικόνισης και σύμφωνων και ασύμφωνων πηγών φωτός υψηλής ισχύος.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:      

    • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσσας
    • Συνέντευξη (Αντικείμενο της διαδικασίας της συνέντευξης θα αποτελέσει η διερεύνηση της κατανόησης εννοιών σε αντικείμενο συναφές με την ανάπτυξη ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων ψηφιακής φασματικής απεικόνισης και σύμφωνων και ασύμφωνων πηγών φωτός υψηλής ισχύος). 

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ. 


    [1] Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων σπουδών ή των μεταπτυχιακών τίτλων, όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων αντίστοιχων κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίες χορηγήθηκαν δυνάμει της κείμενης Νομοθεσίας, ιδίως του Π.Δ. 38/2010, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν 4610/ 2019 και ισχύει.


    Συνημμένα:

    • Ω01Κ469Β6Ν-827 (1).pdf
      Μεταφορτώσεις: 694, Μέγεθος: 358 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012