Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Πρυτανείας για την «Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας 2019»

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Πρυτανείας για την «Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας 2019»

  • Συντάχθηκε 15-04-2019 15:20 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 15-04-2019 21:41

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης άνοιξε τις πόρτες του για πέμπτη συνεχή χρονιά σε μια «Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας» τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 από 09:00 έως 15:00 στην Πολυτεχνειούπολη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προγραμματίστηκαν εκπαιδευτικές εκδρομές για περίπου 2.500 μαθητές από 35 σχολεία, όλων των τάξεων Λυκείου και Γυμνασίου, από όλους τους νομούς της Κρήτης με σκοπό την επίσκεψη και ξενάγηση στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

    Η Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας είναι μια μοναδική ευκαιρία, ιδιαίτερα για τους υποψήφιους φοιτητές, να γνωρίσουν από κοντά το πανεπιστημιακό περιβάλλον στο οποίο πρόκειται να επενδύσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής τους. Οι επισκέπτες μας και φέτος είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πως λειτουργεί καθημερινά το Πολυτεχνείο Κρήτης μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές τους δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με τα επιτεύγματα των εργαστηρίων που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, με τις ανοικτές διαλέξεις που παρακολούθησαν, αλλά και με τους εθελοντές φοιτητές και το προσωπικό του Ιδρύματος για την οργάνωση και τη φροντίδα πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων.

    Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους Διευθυντές όλων των Εργαστηρίων που συμμετείχαν στην εκδήλωση και τους Καθηγητές των «Ανοικτών Μαθημάτων». Ευχαριστούμε θερμά το διδακτικό, εργαστηριακό και διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος που συμμετείχε, τις επιτροπές προβολής των Σχολών, την Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης, το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας και την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, που παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους συμμετείχαν για μια ακόμη φορά στη σημαντική αυτή εκδήλωση του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στους 150 και πλέον εθελοντές φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, που αποτελούν πια αναπόσπαστο μέρος της εκδήλωσης αυτής και μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους για το ίδρυμα στους επισκέπτες μας, καθώς και στο Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων για την οργάνωση και ενημέρωση των εθελοντών και την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

    Ευχαριστούμε, επίσης, τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που ήταν παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

    Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ για τη χορηγία της στους εθελοντές φοιτητές.

    Για περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://www.tuc.gr/index.php?id=openday-2019

    την σχετική σελίδα στο FaceBook: https://www.facebook.com/events/214106859440495/?active_tab=discussion 

    και την Photo Gallery της Ανοικτής Ημέρας Γνωριμίας 2019:  https://www.tuc.gr/index.php?id=10580

     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

     


    Συνημμένα:

    • 2019-TUC-OpenDay-Volunteers-HatsUp.jpg
      Μεταφορτώσεις: 2399, Μέγεθος: 2 MB image/jpeg
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012