Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχολή ΜΠΔ - Οδηγίες για την εξεταστική περίοδο

 • 1
 • Συντάχθηκε 14-01-2022 10:24 από Grigoroudis Evangelos Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: egrigoroudis<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Κύρια: ΔΕΠ ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις και οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας η τρέχουσα εξεταστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσική παρουσία και τηρώντας τα τρέχοντα μέτρα προστασίας και ελέγχου:

  • Επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή rapid test)
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας (FFP2 ή KN95ή διπλή μάσκα)

  Για όσους φοιτητές νοσήσουν με covid-19 θα υπάρχει δυνατότητα να εξεταστούν σε άλλη ημερομηνία. Η νόσηση βεβαιώνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας edupass.

  Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να εγγραφούν στην πλατφόρμα edupass. Η εγγραφή γίνεται με κωδικούς taxisnet και ΑΜΚΑ στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://edupass.gov.gr/universities/

  Όσοι φοιτητές νοσήσουν και δεν έχουν εγγραφεί στο edupass, δεν θα έχουν τη δυνατότητα επανεξέτασης.

  Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες σε περίπτωση νόσησης:

  1. Όσοι φοιτητές νοσήσουν κατά τη διάρκεια της εξεταστικής δεν θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης.
  2. Όσοι επιθυμούν να επανεξεταστούν σε κάποιο μάθημα, στις εξετάσεις του οποίου δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγω της παραπάνω απομόνωσης, θα πρέπει να στείλουν email στο amavraki@isc.tuc.gr με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΜ, μάθημα στο οποίο επιθυμούν να επανεξεταστούν. Οι αλλοδαποί-αλλογενείς φοιτητές που δεν έχουν δυνατότητα εγγραφής στην πλατφόρμα edupass, θα πρέπει να επισυνάψουν και έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης.
  3. Μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από την πλατφόρμα edupass θα λάβουν σχετικό email από τη γραμματεία της Σχολής.
  4. Για την ημερομηνία και ώρα επανεξέτασης των μαθημάτων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

  Πρόσθετες πληροφορίες: Γραμματεία Σχολής ΜΠΔ, τηλ. 2821037305, email: amavraki@isc.tuc.gr.


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012