Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχολή ΜΗΧΟΠ - Οδηγίες για την εξεταστική περίοδο (χειμερινό εξάμηνο 2021-2022)

 • 1
 • Συντάχθηκε 14-01-2022 14:09 από Galetakis Michail Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: mgaletakis<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 14-01-2022 14:19

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.

  Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις και οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, η τρέχουσα εξεταστική περίοδος θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσική παρουσία και τηρώντας τα τρέχοντα μέτρα προστασίας και ελέγχου:

  • Επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή rapid test)
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας (FFP2 ή KN95 ή διπλή μάσκα)

  Όσοι φοιτητές νοσήσουν με covid-19 θα έχουν τη  δυνατότητα να εξεταστούν σε άλλη ημερομηνία. Η νόσηση βεβαιώνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας edupass και για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να εγγραφούν στην πλατφόρμα edupass. Η εγγραφή γίνεται με τους κωδικούς taxisnet και το ΑΜΚΑ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://edupass.gov.gr/universities/

  Όσοι φοιτητές νοσήσουν και δεν έχουν εγγραφεί στο edupass, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν σε άλλη ημερομηνία.

  Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση νόσησης:

  1. Όσοι φοιτητές νοσήσουν κατά τη διάρκεια της εξεταστικής δεν θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης.
  2. Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν σε κάποιο μάθημα, στις εξετάσεις του οποίου δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγω της παραπάνω απομόνωσης, θα πρέπει να στείλουν email στο grammateia@mred.tuc.gr με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΜ, μάθημα στο οποίο επιθυμούν να εξεταστούν. Οι αλλοδαποί-αλλογενείς φοιτητές που δεν έχουν δυνατότητα εγγραφής στην πλατφόρμα edupass, θα πρέπει να επισυνάψουν και έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης.
  3. Μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων από την πλατφόρμα edupass θα λάβουν σχετικό email από τη γραμματεία της Σχολής.
  4. Για την ημερομηνία και ώρα επανεξέτασης των μαθημάτων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

  Πρόσθετες πληροφορίες: Γραμματεία Σχολής ΜηχΟΠ, τηλ. 2821037645, email: grammateia@mred.tuc.gr.


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012