Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανάδειξη νέας Διοίκησης 2022
  • Εισαγωγή στη νέα ενημερωτική ενότητα του forum

Εισαγωγή στη νέα ενημερωτική ενότητα του forum

  • Συντάχθηκε 14-09-2022 19:52 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας, 

    η νέα αυτή ενότητα στο forum του Ιδρύματος δημιουργήθηκε για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες ανάδειξης της νέας Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, σύμφωνα με τον Ν.4957/2022. Στόχος είναι να βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι σχετικές ανακοινώσεις, ενημερώσεις, εξελίξεις σε ένα σημείο, εύκολα προσβάσιμο, τόσο από τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας, όσο και από κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, καθώς η όλη διαδικασία δεν είναι πλέον αποκλειστικά εσωτερική, αλλά περιλαμβάνει και εξωτερικά μέλη.

    Σημειώνω ότι δεν πρόκειται για ενότητα συζητήσεων και διαλόγου, καθώς η ανταλλαγή απόψεων μπορεί να διεξάγεται στις υπάρχουσες ενότητες του forum, αλλά για μία ενότητα ανάρτησης και παράθεσης στοιχείων για την εύκολη παρακολούθηση των διαδικασιών. Εύχομαι να πετύχει τον σκοπό της δημιουργίας της. 

    Καλή πορεία προς την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την ανάδειξη της νέας Διοίκησης!

    Καθ. Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
    Υπηρετών Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012