Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

  • Συντάχθηκε 21-02-2020 14:17 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 23-02-2020 22:24

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ιδρύματος ότι η περίοδος εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 αρχίζει την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020. Η περίοδος δηλώσεων είναι κοινή για όλες τις Σχολές του Ιδρύματος. Καλείστε να δηλώσετε τα μαθήματά σας έγκαιρα και μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο.

    Η εγγραφή και δήλωση μαθημάτων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω μίας εκ των παρακάτω διευθύνσεων:

    δίνοντας το ιδρυματικό Όνομα Χρήστη (username) και τον Κωδικό Πρόσβασης (password) που έχετε ήδη αποκτήσει ως ενεργοί φοιτητές του Ιδρύματος από το Μηχανογραφικό Κέντρο.

    Με την επιτυχή αποστολή της δήλωσης, θα λαμβάνετε στο ιδρυματικό email σας (username@isc.tuc.gr) αποδεικτικό δήλωσης. Η μη λήψη αποδεικτικού στο email σας σημαίνει ότι δεν έχει αποσταλεί η δήλωσή σας και θα πρέπει να φροντίσετε να ολοκληρώσετε την αποστολή της. Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί και να αποσταλεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι και τη λήξη της περιόδου δηλώσεων.

    Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι φοιτητές έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κάποιο μάθημα. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στους ιστοχώρους μαθημάτων (eclass, courses, moodle, κλπ.) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο φοιτητολόγιο.

    Χωρίς την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές δεν μπορούν να παραλάβουν συγγράμματα από το σύστημα "Εύδοξος", ούτε να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, ούτε να βαθμολογηθούν.

    Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών ή στη Γραμματεία της Σχολής σας.

    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάδοση του μηνύματος στους συμφοιτητές σας.

    Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


  • Συντάχθηκε 23-02-2020 22:37 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Ενημερωτικά και εν όψει της έναρξης της περιόδου δηλώσεων σε λίγες ώρες, θα ήθελα να τονίσω τη δυνατότητα χρήσης του νέου portal:

    https://students.tuc.gr   

    Πρόκειται για το νέο portal που δίνει σε όλους τους φοιτητές μας πρόσβαση σε υπηρεσίες φοιτητολογίου. Λειτουργεί παράλληλα με το παλαιότερο σύστημα (unistudent), ωστόσο προσφέρει ένα γρήγορο και φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή πρόσβασης (υπολογιστής, κινητό, tablet, κ.α.). Με το άνοιγμα της περιόδου δηλώσεων, ήδη από σήμερα τα μεσάνυχτα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να υποβάλετε τη δήλωσή σας, αλλά και για να δείτε όλα τα προσωπικά στοιχεία που αφορούν στις σπουδές σας. Οι δύο τρόποι πρόσβασης θα συνυπάρχουν και θα λειτουργούν παράλληλα για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες, με στόχο τελικά να μεταφερθούμε μόνιμα στο νέο περιβάλλον.

    Το νέο portal είναι αποτέλεσμα του project UNIVERSIS, στο οποίο συμμετέχει πλέον και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Σταδιακά, θα προστεθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες και για τους διδάσκοντες των μαθημάτων, αλλά και για τις γραμματείες των Σχολών.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012