Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την Εκδημία της Κατερίνας Δινοπούλου

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την Εκδημία της Κατερίνας Δινοπούλου

  • Συντάχθηκε 24-01-2023 15:36 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από την αδόκητη και πρόωρη εκδημία της Κατερίνας Δινοπούλου, υπαλλήλου ΙΔΟΧ του Πολυτεχνείου Κρήτης, ως ελάχιστο μνημόσυνο, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθειά μας λύπη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

    Η Κατερίνα Δινοπούλου εργαζόταν στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πολυτεχνείου Κρήτης ως συμβασιούχος διοικητικός υπάλληλος από τις αρχές του 2019 μέχρι και την 14η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα που έμελλε να «φύγει» από κοντά μας σε νεαρή ηλικία, μετά από άνιση και πολυετή μάχη με σοβαρή ασθένεια. Με το πλατύ της χαμόγελο και τον ζεστό της χαρακτήρα, η Κατερίνα ήταν αγαπητή από όλα τα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Η Κατερίνα Δινοπούλου με καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έλαβε επίσης Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, έχοντας εκπονήσει Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία με τίτλο «Αξιολόγηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης» και έτσι έγινε μέλος της οικογένειας των αποφοίτων του Ιδρύματος. Για σειρά ετών εργάστηκε ως Διευθύντρια του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΕΛΤΑ - Παράρτημα Χανίων, ενώ παράλληλα, εκπονούσε και πρόσθετες μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2019 εντάχθηκε και στην οικογένεια των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου Κρήτης, απασχολούμενη στο Τμήμα Διαχείρισης Έργων του ΕΛΚΕ.

    Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε σθεναρά μια πολύ επιθετική μορφή της επάρατου νόσου, η οποία δυστυχώς δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανάρρωσης. Ωστόσο, η δύναμη της ψυχής της και η θέλησή της για τη ζωή, της έδωσαν το σθένος να υπομείνει τις θεραπείες και να παλέψει με θάρρος και χαμόγελο για πολύ μεγάλο διάστημα. Παρά ταύτα, πριν 40 ημέρες «έσβησε» και η τελευταία ακτίδα φωτός και ελπίδας και «έφυγε» από κοντά μας, αφήνοντας την Πολυτεχνική οικογένεια φτωχότερη.

    Καλή ανάπαυση να έχεις, Κατερίνα, εκεί που βρίσκεσαι, εκεί που δεν υπάρχουν ασθένεια, πόνος, λύπη ή στεναγμός.

     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

    (νυν και πρώην)

    Χανιά, 24 Ιανουαρίου 2023

     


    Συνημμένα:

    • Dinopoulou1.jpg
      Μεταφορτώσεις: 424, Μέγεθος: 37 KB image/jpeg
    • Dinopoulou2.jpg
      Μεταφορτώσεις: 425, Μέγεθος: 16 KB image/jpeg
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012