Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Πρόσκληση σε εκδήλωση Δημόσιου Απολογισμού Πρυτανικής Θητείας

Πρόσκληση σε εκδήλωση Δημόσιου Απολογισμού Πρυτανικής Θητείας

  • Συντάχθηκε 24-11-2017 17:08 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 24-11-2017 17:09

    Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας, το Μάρτιο του 2013, η Ακαδημαϊκή κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης τίμησε το στρατηγικό σχέδιο που της παρουσίασα μαζί με τους συνεργάτες μου, προκαλώντας με να ηγηθώ της συλλογικής μας προσπάθειας με κεντρικό στόχο να καταστήσουμε το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα των Χανιωτών ως ένα από τα πλέον Καινοτόμα και Παραγωγικά της χώρας.

    Προωθήσαμε δυναμικά την Αριστεία, χωρίς ποτέ να παραμελήσουμε τους αδύναμους της κοινότητάς μας. Αφοσιωθήκαμε με εξωστρέφεια στην κοινωνία των Χανίων, στην οποία συνεχίζουμε να προσφέρουμε με πολυδιάστατο τρόπο τις αναβαθμισμένες εκπαιδευτικές, ερευνητικές, πολιτιστικές και αθλητικές μας δυνατότητες. Η δραματική υποχρηματοδότηση και οι αγκυλώσεις του κράτους όχι μόνο δεν μας πτόησαν αλλά μας ώθησαν να καταστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί και καινοτόμοι για το κοινό μας Μέλλον.

    Σας ευχαριστώ θερμά που μας εμπιστευτήκατε και δουλέψατε με ευθύνη στο πλευρό μας. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

    Σας προσκαλώ την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» (Πλατεία Έλενας Βενιζέλου, Χαλέπα), στην εκδήλωση Δημόσιου Απολογισμού της Πρυτανικής Θητείας 2013-2017.

    Θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί και να σας ευχαριστήσω όλους κατ’ ιδίαν.

     

    Βασίλης Διγαλάκης

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012