Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Διαλέξεις / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
  • Πρόσκληση σε webinar με θέμα: "Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης: Ενημέρωση και Προοπτικές"

Πρόσκληση σε webinar με θέμα: "Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης: Ενημέρωση και Προοπτικές"

  • Συντάχθηκε 23-07-2020 11:46 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης (Μ.Π.Δ.), οργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο, με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις στα προσφερόμενα από την Σχολή Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) εν όψη του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2020 - 2021. Διδάσκοντες από κάθε ένα από τα προσφερόμενα Π.Μ.Σ., θα είναι παρόντες για να ενημερώσουν τους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές σχετικά με το σκοπό, τις απαιτήσεις, την δομή, τον τρόπο διεξαγωγής και το περιεχόμενο των μαθημάτων αλλά και για να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα τεθούν.

    Ημερομηνία: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

    Ώρα: 18:00 – 19:00

    Γλώσσα Παρουσίασης: Ελληνικά

    Τρόπος Συμμετοχής: Με δήλωση συμμετοχής στο webinar με αποστολή email στο pmsmpd@dpem.tuc.gr. Ακολούθως θα σας αποσταλεί με e-mail ο σύνδεσμος συμμετοχής σας στο webinar.

    Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν


    Συνημμένα:

    • Πρόσκληση σε webinar.pdf
      Μεταφορτώσεις: 1511, Μέγεθος: 429 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012