Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Έναρξη εγγραφών σήμερα στο Εργαστήριο Φυσικής Ι - ΜΗΧΟΠ

Έναρξη εγγραφών σήμερα στο Εργαστήριο Φυσικής Ι - ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 07-10-2021 09:04 από Stylianos Sfakiotakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ssfakiotakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    Οι εγγραφές στο εργαστήριο Φυσικής άρχισαν από σήμερα 7/10. Όσοι φοιτητές είχαν κάνει αίτημα εγγραφής στο eclass του "Εργαστήριο Φυσικής Ι - ΜΗΧΟΠ" έγιναν δεκτοί και καλούνται τώρα να εγγραφούν και συγκεκριμένα σε Τμήμα της Τρίτης ή της Παρασκευής. H εγγραφή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο eclass του μαθήματος: «Εργαστήριο Φυσικής Ι – ΜΗΧΟΠ) στην ετικέτα «Ομάδες Χρηστών» (οι ετικέτες είναι στα αριστερά της σελίδας).  Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν, δηλαδή να εγγραφούν σε Τμήμα, και όλοι όσοι εγγραφούν στο eclass του "Εργαστήριο Φυσικής Ι - ΜΗΧΟΠ" εφόσον οφείλουν εργαστήριο ή είναι πρωτοετείς.

    Προσοχή! Όπως υπογραμμίστηκε και στην αρχική ανακοίνωση:

    Ιδιαίτερη προσοχή εφιστούμε στους φοιτητές -και αποτελεί δική τους ευθύνη- ώστε να επιλέξουν αυτό το Τμήμα σύμφωνα με το οποίο θα μπορούν να ανταποκριθούν στο Εργαστήριο Φυσικής φροντίζοντας να μην συμπίπτει ίδια μέρα και ώρα κάποιο άλλο εργαστήριο στο οποίο έχουν εγγραφεί (π.χ. εργαστήριο Χημείας).


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012