Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Διάθεση δωματίων της Φοιτητικής Εστίας στους δικαιούχους ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Διάθεση δωματίων της Φοιτητικής Εστίας στους δικαιούχους ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

  • Συντάχθηκε 26-10-2021 09:58 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 26-10-2021 10:04

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Διάθεση δωματίων

    Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00, μετά την επικύρωση των τελικών δικαιούχων από την Σύγκλητο του Ιδρύματος, θα γίνει η κλήρωση για την διάθεση των δωματίων της Φοιτητικής Εστίας στους φοιτητές που θα φιλοξενηθούν για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και δεν φιλοξενούνται ήδη στην εστία.

    Φοιτητές που είναι δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στην Φοιτητική Εστία, παρακαλούνται να αποστείλουν έως αύριο στις 11:30 π.μ., από το ιδρυματικό τους email, στο email merimna@isc.tuc.gr, δήλωση ότι δεν επιθυμούν τη φιλοξενία τους στην Φοιτητική Εστία του Πολυτεχνείου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η επιλογή αυτή δεν θα είναι αναστρέψιμη για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

    Η κλήρωση για την διάθεση των δωματίων της Φοιτητικής Εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στους δικαιούχους θα γίνει διαδικτυακά. Για την συμμετοχή σας ακολουθείστε τον σύνδεσμο:

    https://tuc-gr.zoom.us/j/94112574432?pwd=YlIwd1hvb1dQN2ttdlV1N0dXeU1Wdz09

    Η κλήρωση θα γίνει σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κατάταξης. Πρώτα θα διεξαχθεί για τους φοιτητές παλαιότερων ετών που δεν διαθέτουν ήδη δωμάτιο ή έχουν δηλώσει την επιθυμία τους για αλλαγή στο τμήμα φοιτητικής μέριμνας και μετά για τους πρωτοετείς φοιτητές.

    Μετά την κλήρωση, αλλαγή δωματίου γίνεται μόνο με αμοιβαία ανταλλαγή, κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των φοιτητών. Μετά το πέρας της διαδικασίας διάθεσης των δωματίων, δεν επιτρέπονται αλλαγές δωματίων, χωρίς την άδεια της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων.

    Παραλαβή δωματίων

    Πριν την παραλαβή του δωματίου τους, οι νέοι φιλοξενούμενοι φοιτητές στην Φοιτητική Εστία θα πρέπει απαραίτητα να έχουν καταθέσει το ποσό των 90,00€ στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το Πολυτεχνείο Κρήτης στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR3401727580005758073392355, με αιτιολογία «Διαμονή στην Εστία» ακολουθούμενη από τον αριθμό μητρώου φοιτητή (αναγράφεται στην ακαδημαϊκή ταυτότητα), π.χ. «Διαμονή στην Εστία 2020030058». Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί σε μορφή PDF στο email merimna@isc.tuc.gr. Φοιτητές που διαμένουν ήδη στην Φοιτητική Εστία, δεν καταθέτουν εκ νέου το ποσό της εγγύησης.

    Οι φιλοξενούμενοι φοιτητές στην Φοιτητική Εστία, αφού διαβάσουν προσεκτικά τον Κανονισμό Στέγασης 2021, παραλαμβάνουν το δωμάτιο και συνυπογράφουν το έντυπο «Συμφωνητικό Αποδοχής Κανονισμού Στέγασης - Απόδειξη Παραλαβής/Παράδοσης Υλικού». Η διαδικασία αυτή γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, με μήνυμα που αποστέλλεται ως απάντηση στο μήνυμα αποστολής της εγγύησης του δικαιούχου φοιτητή. Η ανανέωση των συμφωνητικών για τους φιλοξενούμενους φοιτητές που διέμεναν και την προηγούμενη χρονιά θα προγραμματιστεί για αργότερα.

    Καλή δύναμη σε όλους, να είστε υγιείς κι εσείς και οι οικογένειές σας.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


  • Συντάχθηκε 27-10-2021 14:53 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Υπενθύμιση για τη σημερινή κλήρωση δωματίων στη Φοιτητική Εστία (σε 10 λεπτά). Πριν την είσοδο στην τηλεδιάσκεψη, οι συμμετέχοντες φοιτητές πρέπει έχουν κάνει Sign-In στο https://tuc-gr.zoom.us και στο Zoom app με SSO. Sign-In with SSO ⇒ company domain: tuc-gr ⇒ εισαγωγή ιδρυματικών στοιχείων ⇒ αποδοχή επιβεβαίωσης της ταυτότητάς σας. Για αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης και περισσότερες πληροφορίες για βοήθεια, δείτε και τον Οδηγό Zoom για Συμμετέχοντες.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012