Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Ερωτηματολόγιο για την αποτίμηση του κόστους των πυρκαγιών στην Κρήτη

Ερωτηματολόγιο για την αποτίμηση του κόστους των πυρκαγιών στην Κρήτη

  • Συντάχθηκε 05-11-2021 18:55 από Emmanouil Grillakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: egrillakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: 407 ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: Unknown -#-@ΜΗΠΕΡ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΠΕΡ

    Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι μέρος ενός ερευνητικού προγραμματος, για την αποτίμηση του κόστους των πυρκαγιών στην Κρήτη. Αφορά τόσο φοιτητές όσο και το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πολυτεχνείου. Παρακαλούμε να είστε ειλικρινείς στις απαντήσει, καθώς τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο αυτής της μελέτης θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το φαινομένο των πυρκαγιών, τις επιπτώσεις τους στον πληθυσμό, και θα συμβάλλουν στον σχεδιασμό πολιτικής. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, η συμπλήρωση διαρκεί 10 λεπτά.

    Λινκ για το ερωτηματολόγιο:

    https://forms.gle/vZksp11b74qFc5YN6

     

    Το ερευνητικό πρόγραμμα πραγματοποιείται από το του Imperial College London, χρηματοδοτούμενο απο το Leverhulme Centre for Wildfires. Οι απαντήσεις σας είναι αυστηρά εμπιστευτικές. Δεν συγκεντρώνουμε δεδομένα που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν όπως το όνομα σας και η φυσική ή ηλεκτρονική διεύθυνση. Τα δεδομένα θα αποθηκευτούν σε ένα ασφαλές κρυπτογραφημένο σύστημα με ελεγχόμενη πρόσβαση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για σκοπούς έρευνας και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012