Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Διαλέξεις / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
  • ΜΒΑ Σχολής ΜΠΔ: Προσκεκλημένη ομιλία κ. Ο. Τρασανίδη 29 Μαρτίου 2023

ΜΒΑ Σχολής ΜΠΔ: Προσκεκλημένη ομιλία κ. Ο. Τρασανίδη 29 Μαρτίου 2023

  • Συντάχθηκε 22-03-2023 11:49 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 22-03-2023 14:37

    Στο πλαίσιο της σειράς προσκεκλημένων ομιλιών που διοργανώνει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ» της Σχολής ΜΠΔ, την Τετάρτη 29/3 και ώρα 17:00-18:00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Ορέστη Τρασανίδη, με θέμα «Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και η Ευρωπαϊκή Προοπτική».

    Η ομιλία θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

    https://tuc-gr.zoom.us/j/98587085728?pwd=QnlXcWt3cDVmMFVxaVA2VDRrdW5uQT09

    Περίληψη

    Η διάλεξη θα εστιάσει στις δυνατότητες για ψηφιακή επιχειρηματικότητα στην ευρωπαϊκή αγορά, αναδεικνύοντας τη σημασία της καινοτομίας και της προσαρμογής στη ψηφιακή εποχή, καθώς και την ανάγκη κατανόησης των ευκαιριών της ευρωπαϊκής αγοράς. Η παρουσίαση θα παρέχει μια ανάλυση του ευρωπαϊκού περιβάλλοντος σε επίπεδο δεξιοτήτων, επιχειρηματικών μοντέλων και νομοθεσίας μέσα από την ανάδειξη διαφόρων σεναρίων για το μέλλον. Ακόμα, θα παρουσιαστούν  πρακτικές συμβουλές για επιχειρηματικές ιδέες, και την αναζήτησης χρηματοδότησης. Στόχος της παρουσίασης είναι να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τους μελλοντικούς επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στον ψηφιακό χώρο και να περιηγηθούν στο πολύπλοκο τοπίο της ευρωπαϊκής αγοράς με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα.

    Σύντομο βιογραφικό

    Ο Ορέστης Τρασανίδης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην βιώσιμη ανάπτυξη/περιβαλλοντική μηχανική και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα πληροφοριακά συστήματα και τις έξυπνες πόλεις ως υπότροφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχει εργαστεί ως μηχανικός ανάπτυξης σε μεγάλα έργα υποδομής και σε ευρωπαϊκά έργα αειφόρου καινοτομίας. Ως συντονιστής της περιβαλλοντικής ομάδας Ecothess έχει πραγματοποιήσει δραστηριότητες κοινωνικής καινοτομίας που έχουν τιμηθεί, σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς. Παράλληλα έχεις συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και έχει επιλεγεί ως νέος ηγέτης για τις μελλοντικές πόλεις από το Fulbright Foundation. Ο Ορέστης Τρασανίδης σήμερα ηγείται της κοινότητας τεχνητής νοημοσύνης του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) ανεξάρτητου οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


    Συνημμένα:

    • Τρασανίδης_poster_2.pdf
      Μεταφορτώσεις: 212, Μέγεθος: 3 MB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012