Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Το Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας στο φεστιβάλ REVEIL 8

 • 1
 • Συντάχθηκε 28-04-2021 09:40 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: 28-04-2021 09:49

  Τόπος: Διαδικτυακά
  Έναρξη: 01/05/2021 06:00
  Λήξη: 02/05/2021 20:00

  Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο φεστιβάλ  Reveil 8 παρουσιάζοντας το ηχοτοπίο του Πάρκου Χλωρίδας και Πανίδας!

  O καλλιτεχνικός οργανισμός Soundcamp διοργανώνει το 8ο φεστιβάλ Reveil που θα λάβει χώρα διαδικτυακά στις και Μαΐου 2021. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει το παγκοσμίως διακεκριμένο 24ωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Reveil που μεταδίδει ζωντανές εκπομπές ηχοτοπίων του ξημερώματoς (γνωστό και ως η χoρωδία της Αυγής - Dawn Chorus) από όλο τον κόσμο. 

  Το ηχοτοπίο από το Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας στα Χανιά μεταδίδεται ζωντανά την Κυριακή 2 Μαΐου 2021,  6-6.30 π.μ.

  Η συγκεκριμένη εκπομπή για το ηχοτοπίο από το Πάρκο Χλωρίδας και Πανδίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, αποτελεί συνέργεια των οργανισμών Soundcamp και Octopus Collective (Full of Noises) με το Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Acoustic Commons (Ακουστικά Κοινά). Ο συγκεκριμένος πομπός θα αποτελέσει μόνιμη εγκατάσταση στο Πάρκο για την ακουστική παρακολούθηση και μελέτη του ηχοτοπίου αλλά και για την υποστήριξη μιας σειράς εκπαιδευτικών δράσεων με βάση την ακουστική αξία και βιοποικιλότητα. Τον πομπό επιμελείται η Δρ Μαρία Παπαδομανωλάκη (ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Soundcamp) σε συνεργασία με την Γεωπόνο Αντωνία Ζαχαρούλη, υπεύθυνη χώρου του Πάρκου Χλωρίδας και Πανίδας.

  Περισσότερες πληροφορίες

   

   


  Συνημμένα:

 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012