Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του υποψήφιου διδάκτορα Στράτου Γεωργουλάκη

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του υποψήφιου διδάκτορα Στράτου Γεωργουλάκη

  • Συντάχθηκε 04-08-2021 12:03 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Πολυτεχνική Κοινότητα αποχαιρετά έναν εξαιρετικό άνθρωπο, πολύτιμο συνεργάτη και μέλος της οικογένειας του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον Στράτο Γεωργουλάκη, ο οποίος έφυγε πολύ σύντομα από τη ζωή. Ο Στράτος Γεωργουλάκης, ήταν απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και υποψήφιος διδάκτορας της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ιδρύματος. Εκπονούσε τη διδακτορική του διατριβή στο αντικείμενο "Ευφυή Συστήματα Αναγνώρισης και Προσαρμογής Χωρικών Συνθηκών" για έναν σύγχρονο χώρο αποθεραπείας στο νοσοκομείο. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως συμβασιούχος διδάσκων του Ιδρύματος.

    Μοιραζόμαστε τα συναισθήματα και τα λόγια των κοντινών συνεργατών του Στράτου ...

    «Ο Στράτος μας. Ένας υπέροχος άνθρωπος γεμάτος αγάπη για τους γύρω του, γεμάτος περιέργεια για κάθε νέο 'γκατζετάκι' στο εργαστήριο, γεμάτος όρεξη για παρεΐστικα ταξίδια και πάντα με μια αστείρευτη διάθεση να χωρέσει στη μέρα του όσα περισσότερα πράγματα μπορεί. Ο Στράτος μας που, ανάμεσα σε μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδάκια, και ανάμεσα σε αμέτρητα όπως τα έλεγε ‘προτζεκτάκια’, έκανε το διδακτορικό του επάνω σε έναν σύγχρονο χώρο αποθεραπείας στο νοσοκομείο. Ο Στράτος μας που πέρασε αμέτρητα ξενύχτια στη σχολή για να βοηθήσει διπλωματικές στον laser. Που πάντα ερχόταν να σε βρει με τα χέρια του γεμάτα, με φρούτα από το κτήμα ή με κουλουράκια που λιμπίστηκε από τον φούρνο. Που δεν υπήρχε περίπτωση να του ζητήσεις βοήθεια και να μην τρέξει. Πάντα απλόχερα, με το χαμόγελο, με την καρδιά γεμάτη λαχτάρα, για τη δεύτερή του, όπως έλεγε, οικογένεια. Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να βοηθάμε, όπως ακριβώς θα το έκανες κι εσύ. Μόνο που μας λείπεις ήδη πολύ. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σε αγαπάμε και θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας, να μας τη ζεσταίνεις.

    Καλό ταξίδι.»
     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης
    Χανιά, 4 Αυγούστου 2021


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012