Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • «Συντεταγμένες», το 7ο τεύχος του περιοδικού του Πολυτεχνείου Κρήτης

«Συντεταγμένες», το 7ο τεύχος του περιοδικού του Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Συντάχθηκε 14-06-2022 11:25 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Στο «κέντρο» της Πολυτεχνειούπολης, 35ο 31’ 45’’ Βόρεια, 24ο 04’ 07’’ Ανατολικά, με μεγάλη καθυστέρηση αυτή τη φορά, συντάσσουμε το 7ο τεύχος του περιοδικού του Πολυτεχνείου Κρήτης «Συντεταγμένες». Ο λόγος της καθυστέρησης; Γνωστός σε όλη την Πολυτεχνική Κοινότητα, οι εξηγήσεις μάλλον περιττεύουν. Γι' αυτό και το παρόν τεύχος θέλει να «μεταδώσει» ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο εμπνευστής και η κινητήριος δύναμη πίσω από τις «Συντεταγμένες» είναι ακόμη εδώ, είναι ανάμεσά μας! Μεγάλο μέρος του υλικού του παρόντος τεύχους είχε συλλεγεί και προετοιμαστεί από την αγαπητή σε όλους μας Θέλμα. Το παρόν τεύχος αποτελεί λοιπόν μια πρώτη απόπειρα να συνεχίσουμε το έργο που η ίδια ξεκίνησε, εις μνήμην της.

    Σ' αυτό το τεύχος, διαβάστε σημαντικά νέα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, εντός και εκτός συντεταγμένων, εντός και εκτός πανδημίας COVID-19. Ειδικότερα, ο Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Νίκος Νικολαΐδης, αποδέκτης του Βραβείου Αριστείας Πολυτεχνείου Κρήτης 2020, μας μιλάει για το Παρατηρητήριο Κρίσιμης Ζώνης σε αποκλειστική συνέντευξη. Η Ελληνική Επανάσταση «ζωντανεύει» για μία ακόμη φορά μέσα από τη μοναδική έκθεση που κόσμησε την Πινακοθήκη του Δήμου Χανίων με τη συνδρομή και του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μαθαίνουμε για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Δορυφορικό Σταθμό του Πολυτεχνείου Κρήτης και της ΕSA στη Γαύδο, για την απονομή της Ακαδημαϊκής Έδρας της AXA για τις Πυρκαγιές και το Κλίμα σε καθηγητή του Ιδρύματος, για το Φεστιβάλ Ήχων στο Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας! Δεν παραλείπουμε και τις δράσεις διεθνοποίησης, είτε με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EURECA-PRO, είτε με το Δίκτυο Πανεπιστημίων UNITWIN-UNESCO, είτε με την επίσκεψη της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής.

    Περαιτέρω, οι δράσεις των φοιτητικών ομάδων, τα βραβεία, οι διακρίσεις, οι υποτροφίες, οι απονομές, οι νέες εκδόσεις, οι επισκέψεις των μελών της Πολυτεχνικής Κοινότητας είναι μόνο μερικά από τα επιπλέον θέματα που μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Ιουνίου 2022 των «Συντεταγμένων»!


    Διαβάστε το έβδομο τεύχος ή κατεβάστε το σε μορφή PDF

    Μοιραστείτε το μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook
     



© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012