Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Διαλέξεις / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
  • 14th IEEE Symposium on Diagnostics for Electrical Machines, Power Electronics and Drives (IEEE SDEMPED) 2023

14th IEEE Symposium on Diagnostics for Electrical Machines, Power Electronics and Drives (IEEE SDEMPED) 2023

  • Συντάχθηκε 05-12-2022 12:03 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

    Έχω αναλάβει την οργάνωση της 14ης έκδοσης του IEEE Symposium on Diagnostics for Electrical Machines, Power Electronics and Drives (IEEE SDEMPED) 2023 στα Χανιά, μεταξύ 28-31 Αυγούστου 2023. Το επιστημονικό αυτό συνέδριο πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και είναι co-sponsored από την ΙΕΕΕ Power Electronics Society, την IEEE Industry Applications Society και την IEEE Industrial Electronics Society.

    Το IEEE  SDEMPED είναι το μοναδικό διεθνές επιστημονικό συνέδριο με αποκλειστική ερευνητική εμβάθυνση στη διάγνωση και πρόγνωση σφαλμάτων σε ηλεκτρικούς κινητήρες και γεννήτριες, ηλεκτρονικά ισχύος και ελεγχόμενα κινητήρια συστήματα. Προσελκύει εξαιρετικούς και διακεκριμένους ερευνητές από όλο τον κόσμο, τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και από τη βιομηχανία, με τα παραπάνω ερευνητικά ενδιαφέροντα. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να το φιλοξενούμε στην Ελλάδα.

    Περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείτε να δείτε στη σελίδα του συνεδρίου: www.ieee-sdemped.org/. Το σύστημα υποβολής πρωτότυπων επιστημονικών εργασιών άνοιξε πριν 4 μέρες. 

    Παρακαλείστε να ενημερώσετε συναδέλφους μηχανικούς και επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό, ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο που μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να ενημερωθούν για το state of the art σε αυτή την περιοχή. Πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο συνέδριο και θα ενδιέφερε μηχανικούς που εργάζονται σε αντλιοστάσια, εργοστασιακές μονάδες, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρικά οχήματα, πλοία κλπ. Το σύστημα εγγραφών θα ανοίξει σε μερικούς μήνες, οταν ολοκληρωθεί η κατάθεση επιστημονικών εργασιών και ξεκινήσει η κρίση τους.

    Θα ακολουθήσουν περισσότερες ενημερώσεις.

    Φιλικά

    Κωνσταντίνος Γυφτάκης (Αναπ. Καθ. ΗΜΜΥ)


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012