Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση έργου με Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Π.Ε. Μηχανικών

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση έργου με Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/Π.Ε. Μηχανικών

  • Συντάχθηκε 01-12-2021 08:37 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «RE-EURECA-PRO The REsearch and innovation dimension of the European University on REsponsible Consumption And PROduction» με ακρωνύμιο: «RE-EURECA-PRO» και με αριθ. Συμβολαίου (101035798), που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στα πλαίσια του προγράμματος H2020-IBA-SwafS-Support-2-2020, με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82531 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών κ. Μιχαήλ Ζερβάκη δημοσιεύει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με πτυχιούχο Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού/διπλωματούχο Π.Ε. Μηχανικών, με αντικείμενο την υποστήριξη εργασιών που αφορούν την ανάπτυξη κοινής στρατηγικής στη μεταφορά τεχνογνωσίας για τα συμμετέχοντα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, στην συγγραφή προτάσεων κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων, ωρίμανσης και χρηματοδότησης καινοτόμων σχεδίων και στην υποστήριξη συνεργατικών δράσεων σε θέματα έρευνας και καινοτομίας.

    Αντικείμενο: Υποστήριξη εργασιών που αφορούν την ανάπτυξη κοινής στρατηγικής στη μεταφορά τεχνογνωσίας για τα συμμετέχοντα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, στην συγγραφή προτάσεων κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων, ωρίμανσης και χρηματοδότησης καινοτόμων σχεδίων και στην υποστήριξη συνεργατικών δράσεων σε θέματα έρευνας και καινοτομίας.

    Πακέτα Εργασίας: WP1 Project Management, WP2 Citizen engagement and social knowledge, WP3 European Research and Open Science, WP5 Life-long learning and Human resource development, WP6 Inclusiveness of Scientific communities και WP8 Joint Inovation structure.

    Συνολικό ποσό αμοιβής: 19.200,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Διάρκεια σύμβασης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του έργου (την 31η/08/2024) ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, κατόπιν σχετικής εισήγησης του επιστημονικά υπευθύνου του έργου και σχετικής εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Πολυτεχνείο Κρήτης – Συνεργασία με όλες τις Σχολές.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε σφραγισμένο φάκελο.


    Συνημμένα:

    • ΩΦ5Κ469Β6Ν-Κ12.pdf
      Μεταφορτώσεις: 466, Μέγεθος: 501 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012