Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Τελικά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020

Τελικά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020

  • Συντάχθηκε 13-11-2019 16:44 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 13-11-2019 16:46

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Τα τελικά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (δικαιούχοι και επιλαχόντες) μετά τη συζήτηση των αιτήσεων θεραπείας-ενστάσεων στην Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας και την έγκριση των αποτελεσμάτων κατά τη συνεδρίαση 514/13-11-2019 της Συγκλήτου του Ιδρύματος, ανακοινώνονται στα δύο συνημμένα αρχεία. Το πρώτο αρχείο περιέχει τα αποτελέσματα των αιτήσεων των πρωτοετών φοιτητών και το δεύτερο αρχείο περιέχει τα αποτελέσματα των αιτήσεων των φοιτητών μεγαλύτερων ετών.

    Τα αποτελέσματα για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων ανακοινώνονται ομαδοποιημένα ανά Σχολή στην οποία φοιτά ο φοιτητής και με αύξουσα σειρά αριθμού πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης που έχει υποβληθεί. Στην πρώτη στήλη εμφανίζεται η τελική σειρά κατάταξης.

    Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί για διαμονή στην Φοιτητική Εστία κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος βάσει των τελικών αποτελεσμάτων και δεν επιθυμούν να διαμείνουν ας το δηλώσουν άμεσα με αποστολή μηνύματος από το ιδρυματικό τους email στο email της Φοιτητικής Μέριμνας (merimna@isc.tuc.gr) αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο, τον  Αριθμό Μητρώου Φοιτητή και τον Αριθμό Πρωτοκόλλου Ηλεκτρονικής Αίτησης.

    Προκειμένου να παραλάβουν τα δωμάτια οι δικαιούχοι στέγασης ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 παρακαλούνται οι φοιτητές που δεν θα διαμείνουν κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος να παραδώσουν τα δωμάτιά τους έως την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

    Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι αιτούντες μπορούν να δουν τις αιτήσεις που έχουν υποβάλλει από το σύνδεσμο: https://www.tuc.gr/index.php?id=2797

    Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


    Συνημμένα:

    • 2019_stegash_prwtoeteis_final.pdf
      Μεταφορτώσεις: 2372, Μέγεθος: 279 KB application/pdf
    • 2019_stegash_palaioteroi_final.pdf
      Μεταφορτώσεις: 2495, Μέγεθος: 287 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012