Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

 • Όλες οι κατηγορίες
 • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
 • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
 • Αιτήσεις Σίτισης-Στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος που εισάγονται με τις ειδικές κατηγορίες (αθλητών, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, μετεγγραφών)

Αιτήσεις Σίτισης-Στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος που εισάγονται με τις ειδικές κατηγορίες (αθλητών, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, μετεγγραφών)

 • 1
 • Συντάχθηκε 05-12-2019 13:05 από Athenaki Dimitra Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 05-12-2019 13:13

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Το τμήμα φοιτητικής μέριμνας σας καλωσορίζει στο Πολυτεχνείο Κρήτης!

  Η υποβολή των αιτήσεων σίτισης ή/και στέγασης από τους φοιτητές που εισάγονται κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 με τις ειδικές κατηγορίες των αθλητών, ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και μετεγγραφών, θα διαρκέσει από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

  Παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων παροχής δωρεάν σίτισης ή/και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, τα όρια και τα δικαιολογητικά, με επίσκεψη στη σελίδα των αιτήσεων σίτισης-στέγασης ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Για τη σελίδα των αιτήσεων πατήστε εδώ.

  Διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων. Συγκεντρώστε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και λύστε τυχόν απορίες επικοινωνώντας στα τηλέφωνα της φοιτητικής μέριμνας τηλ 28210-06258, 37287 ή στο κέντρο εξυπηρέτησης φοιτητών τηλ. 28210-37279.

  Παραλάβατε τους κωδικούς που σας επιτρέπουν την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος; Αλλάξτε το password! Για οδηγίες αλλαγής πατήστε εδώ. Μετά την αλλαγή είστε έτοιμοι!

  Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αίτησης ανήκει εξολοκλήρου σε εσάς και καμία παρέμβαση στην αίτηση δεν γίνεται από το αρμόδιο τμήμα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε τη συμπλήρωση της αίτησης. Όποτε αμφιβάλλετε προχωρήστε σε προσωρινή αποθήκευση και επικοινωνήστε μαζί μας.

  Μετά την οριστική υποβολή μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά τον λογαριασμό email που διαθέτετε στο Πολυτεχνείο προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησής σας.

  Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

  Από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012