Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων

Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων

  • Συντάχθηκε 12-03-2020 08:06 από Christina Kamaledaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ckamaledaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 13-03-2020 10:04

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ

    Ενημερώνουμε τα μέλη της  Πολυτεχνειακής Κοινότητας ότι από σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, μέχρι και την λήξη του διαστήματος  αναστολής  της  εκπαιδευτικής λειτουργίας  του Ιδρύματος, θα υπάρξουν αλλαγές  στα δρομολόγια των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων που εξυπηρετούν την Πολυτεχνειούπολη.  Χτες, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, τα δρομολόγια των γραμμών  23 (Πολυτεχνείο) και 18 (Κουνουπιδιανά) πραγματοποιήθηκαν κανονικά, χωρίς τροποποίηση, ωστόσο υπήρξε ελάχιστη κίνηση επιβατών από και προς Πολυτεχνειούπολη, γεγονός  που αποδίδεται στη μη πραγματοποίηση μαθημάτων  και εργαστηρίων. Παράλληλα, μειωμένη κίνηση παρατηρήθηκε και στην κίνηση από και προς Κουνουπιδιανά, λόγω των μέτρων  για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κορωναϊού. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων εδώ :http://chaniabus.gr/news.html?id=2099

    Ως εκ τούτου, για λόγους εξοικονόμησης  πόρων που θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά στην χρονική περίοδο αναπλήρωσης των μαθημάτων και εργαστηρίων, τροποποιούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων που εξυπηρετούν την Πολυτεχνειούπολη, για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και την λήξη της αναστολής της εκπαιδευτικής λειτουργίας του Ιδρύματος.

    Συγκεκριμένα, το επιβατικό κοινό της Πολυτεχνειούπολης θα εξυπηρετείται  από τη γραμμή 18 (Κουνουπιδιανά), στην οποία θα υπάρχουν δρομολόγια κάθε 30 λεπτά. Το πρωϊνό δρομολόγιο των 8:00 θα εισέρχεται εντός της Πολυτεχνειούπολης. Η αποβίβαση και επιβίβαση σε όλα τα άλλα δρομολόγια θα γίνεται από την στάση στον κεντρικό δρόμο (Super Market Χαλκιαδάκη).

    Υπενθυμίζεται ότι η γραμμή 18 περιλαμβάνεται στην χρήση της μηνιαίας φοιτητικής κάρτας. Η γραμμή 23 (Πολυτεχνείο) δεν θα λειτουργήσει προσωρινά, παρά μόνο εφόσον διαπιστωθεί αυξημένη ζήτηση σε συγκεκριμένες ώρες  και θα εξυπηρετηθεί από λεωφορεία που θα βρίσκονται σε ετοιμότητα.

    ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012