Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ολοκλήρωση υποβολής αιτήσεων για παροχή δωρεάν σίτισης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

 • 1
 • Συντάχθηκε 02-09-2020 16:02 από Athenaki Dimitra Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Η υποβολή των αιτήσεων από τους φοιτητές Α΄, Β΄ και Γ΄κύκλου σπουδών για παροχή δωρεάν σίτισης ολοκληρώθηκε σήμερα, δύο μέρες μετά την τελευταία παράταση που δόθηκε για τις φορολογικές δηλώσεις, προκειμένου να μπορέσουν να υποβάλουν την αίτηση όσοι κατέθεσαν φορολογική δήλωση την τελευταία ημέρα της προθεσμίας.

  Η αξιολόγηση των αιτήσεων συνεχίζεται και παρακαλούνται οι φοιτητές να ελέγχουν τα ιδρυματικά τους email για την πορεία της αίτησής τους.

  Αιτήσεις που έχουν σχόλια για διορθώσεις θα μπορούν μετά τις διορθώσεις να υποβληθούν ακόμη μία φορά. Για το λόγο αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και αν έχετε κάποια απορία μπορείτε να στείλετε την ερώτησή σας στο merimna@isc.tuc.gr ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 28210-06258 και 28210 37271

  Όσοι εκ των φοιτητών αποθήκευσαν προσωρινά την αίτησή τους και επιθυμούν να την υποβάλουν οριστικά συμπληρώνοντας τα δικαιολογητικά ή/και  διορθώνοντας τιμές στα πεδία, μπορούν να την υποβάλουν.

  Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

  Από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012