Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ενημέρωση για τις αιτήσεις σίτισης και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

 • 1
 • Συντάχθηκε 01-10-2020 13:26 από Athenaki Dimitra Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Α΄ κύκλου σπουδών (πλην πρωτοετών) ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αίτησης για παροχή στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.

  Οι φοιτητές που έχουν υποβάλει αιτήσεις για παροχή δωρεάν σίτισης να ελέγξουν τα ιδρυματικά τους email και εφόσον στην αίτησή τους υπάρχουν σχόλια να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες διορθώσεις.

  Οι πρωτοετείς φοιτητές μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ταυτοπροσωπίας και την παραλαβή με SMS και email των στοιχείων του ηλεκτρονικού προσωπικού λογαριασμού τους (Όνομα Χρήστη - username, Κωδικό Πρόσβασης - password) θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης εντός της προθεσμίας που θα ανακοινωθεί.

  Στο μεσοδιάστημα μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις από την ιστοσελίδα «αιτήσεις σίτισης στέγασης 2020-2021».

  Καλό μήνα να έχουμε

  Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Φοιτητικής Μέριμνας


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012