Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σημαντική ενημέρωση για τις αιτήσεις σίτισης-στέγασης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

 • 1
 • Συντάχθηκε 19-10-2020 08:28 από Athenaki Dimitra Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 25-10-2020 00:25

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

  Ενημερώνουμε τους φοιτητές δευτέρου έτους και άνω, που οι αιτήσεις τους για παροχή σίτισης ή και στέγασης έχουν παρατηρήσεις για διορθώσεις, μπορούν να τις ολοκληρώσουν έως την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

  Οι αιτήσεις των πρωτοετών φοιτητών που έχουν παρατηρήσεις για διορθώσεις αυτές θα μπορούν να γίνουν το διάστημα από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.

  Οι πρωτοετείς φοιτητές που δεν έχουν ακόμη κωδικούς για να υποβάλλουν αίτηση θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.

  Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά εδώ: https://www.tuc.gr/index.php?id=2797 

  Επίσης να υπενθυμίσουμε στους πρωτοετείς φοιτητές μας ότι εφόσον έχει εγκριθεί η αίτηση για παροχή δωρεάν σίτισης μπορούν να σιτίζονται άμεσα δωρεάν στο φοιτητικό εστιατόριο, αφού έχουν παραλάβει το barcode από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (ΚΕΦ) έως την παραλαβή της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

  Από το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012