Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση μίσθωσης έργου με πτυχιούχο Γεωλόγο ή διπλωματούχο Μηχανικό Ορυκτών Πόρων ή Μεταλλειολόγο Μηχανικό Κ.Ε. 82230

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση μίσθωσης έργου με πτυχιούχο Γεωλόγο ή διπλωματούχο Μηχανικό Ορυκτών Πόρων ή Μεταλλειολόγο Μηχανικό Κ.Ε. 82230

  • Συντάχθηκε 19-04-2021 14:39 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Δημιουργία της τρισδιάσταστης γεωλογικής δομής του φαραγγιού της Σαμαριάς με απώτερο στόχο την διερεύνηση των υδρογεωλογικών συνθηκών και δίαιτας των πηγών στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς (Λευκών Ορέων ), Δυτική Κρήτη», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82230 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων κ. Εμμανουήλ Μανούτσογλου, το οποίο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του «ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ» και συγκεκριμένα από τον Ειδικό Φορέα Δασών, μέσω της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) δημοσιεύει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον είκοσι δύο (22) μήνες με πτυχιούχο Γεωλόγο ή διπλωματούχο Μηχανικό Ορυκτών Πόρων ή Μεταλλειολόγο Μηχανικό.

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στη δράση Δ1 και στις δράσεις και παραδοτέα των Ενοτήτων Εργασίας Α, Β, Γ και Ε φάσεων του έργου.

    Παραδοτέα: Φάσεις Α. Συγκέντρωση, ταξινόμηση και επεξεργασία δεδομένων, Β. Γεωλογική έρευνα, Γ. Διερεύνηση δίαιτας πηγών, Ε. Σύνταξη, υποβολή Τελικής τεχνικής έκθεσης – τελικές προτάσεις.

    Πλήθος ατόμων: 1

    Διάρκεια σύμβασης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης για είκοσι δύο (22) μήνες επιπλέον (μέγιστη συνολική διάρκεια απασχόλησης 34 μηνών).

    Ποσό αμοιβής: Σαράντα οκτώ χιλιάδες τετρακόσια ευρώ (48.400,00 €) συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων, για το σύνολο των 34 μηνών, από την κατηγορία «Αμοιβές τρίτων» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Ερευνητική μονάδα Γεωλογίας (Στρωματογραφία - Τεκτονική - Γεωλογία Περιβάλλοντος), Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ όπου θα αναφέρεται εξωτερικά:
    Πρόταση κου/κας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)
    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. …………. πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
    στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης
    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων
    Κα Κατσιούλη Μαρία , τηλ. 28210 37040
    Κα Κουντουράκη Μαρία , τηλ. 28210 37037

    Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής με ιδιωτικό ταχυδρομείο λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Πρόταση του ενδιαφερομένου. Αντικατάσταση του Φακέλου Υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτού ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτού.


    Συνημμένα:

    • 6ΗΜΔ469Β6Ν-ΤΜΥ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 808, Μέγεθος: 727 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012