Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης έργου με Πτυχιούχο/Διπλωματούχο Βιολόγο ή Γεωπόνο ή Μηχανικό Περιβάλλοντο ΚΕ ΕΛΚΕ 82420.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης έργου με Πτυχιούχο/Διπλωματούχο Βιολόγο ή Γεωπόνο ή Μηχανικό Περιβάλλοντο ΚΕ ΕΛΚΕ 82420.

  • Συντάχθηκε 11-05-2023 12:20 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Θέση: Ειδικότητα: Πτυχιούχος/Διπλωματούχος Βιολόγος ή Γεωπόνος ή Μηχανικός Περιβάλλοντος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Διάρκεια σύμβασης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου (31η/05/2024), ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Τυχόν ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και της εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής Ερευνών, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

    Συνολικό ποσό: Οκτώ χιλιάδες τετρακόσια ευρώ (8.400,00 €) συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Προσόντα - Κριτήρια: 

    • Δίπλωμα/Πτυχίο Βιολόγου ή Γεωπόνου ή Μηχανικού Περιβάλλοντος ή κάτοχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].
    • Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.
    • Δημοσιευμένο έργο σε περιοδικά ή/και συνέδρια συναφές με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.
    • Εργασιακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης.
    • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

    Συνέντευξη

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:

    Πρόταση κου/κας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)

    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 12885/11-05-2023 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    στη διεύθυνση:

    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

    Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης

    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων


    Συνημμένα:

    • ΨΚΩ3469Β6Ν-5ΟΥ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 93, Μέγεθος: 522 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012