Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Έναρξη Εργαστηρίου Γενικής Χημείας ΜηχΟΠ-ομάδες εγγεγραμμένων φοιτητών

Έναρξη Εργαστηρίου Γενικής Χημείας ΜηχΟΠ-ομάδες εγγεγραμμένων φοιτητών

  • Συντάχθηκε 08-10-2020 12:39 από Argyro Georgiakaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ageorgiakaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 08-10-2020 12:40

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ.

    Επισυνάπτεται αρχείο με τις ομάδες των πρωτοετών φοιτητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο εργαστήριο Γενικής Χημείας. Τονίζεται πως μόνο όσοι φοιτητές μπορούν να βρεθούν στο χώρο του εργαστηρίου έπρεπε να δηλώσουν μία ομάδα. Το εργαστήριο ξεκινάει τη Δευτέρα 12-10. Θα γίνεται στα 137Α15 και 137Α16 στο ισόγειο του Κτιρίου Επιστημών.

    Όπως έχει ειπωθεί και στο μάθημα μέσω zoom, οι φοιτητές θα πρέπει να φοράνε μάσκα κατά την είσοδό τους στο εργαστήριο, θα υπάρχει απολυμαντικό διάλυμα για τα χέρια και οι φοιτητές θα κάθονται σε προκαθορισμένες θέσεις με βάση τις σχετικές οδηγίες για τις απαραίτητες αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται μεταξύ τους. Θα πρέπει να έχουν τις εργαστηριακές σημειώσεις τους (μέσω του link που έχει σταλεί αλλά βρίσκονται αναρτημένες και στο eclass) και να έχουν προετοιμάσει την πρώτη εργαστηριακή άσκηση.

    Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί οι αντίστοιχες ομάδες στο eclass, Γενική Χημεία, Ομάδες Χρηστών με βάση την κάθε ημέρα που φαίνεται στο πρόγραμμα για το εργαστήριο Γενικής Χημείας. Η ομάδα Παρασκευή 2-4 δε θα γίνει ελλείψει ικανού αριθμού φοιτητών. 

    Όλοι οι φοιτητές που θα δουν το όνομά τους στο συνημμένο αρχείο με τις ομάδες, θα πρέπει να μπουν στο eclass και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην αντίστοιχη ομάδα. Π.χ, αν κάποιος δει ότι είναι γραμμένος τη Δευτέρα 1-3, θα μπει στο eclass στην ομάδα Δευτέρα 1-3 και θα συμπληρώσει το όνομά του. Αυτό είναι απαραίτητο καθώς μέσω eclass θα γίνεται η επικοινωνία μας με τους φοιτητές, η ανάρτηση ανακοινώσεων, εγγράφων,η διαχείριση των ομάδων κτλ.

    Επίσης παρακαλούνται οι φοιτητές που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή σε ομάδα να μη στέλνουν επανειλημμένα emails στις υπεύθυνες του εργαστηρίου. Υπάρχει φοιτήτρια με αρχικά Α.Κ που αν και έχει ενημερωθεί με email, δεν έχει δηλώσει ονοματεπώνυμο. Έχει μπει στην ομάδα της Παρασκευής όπως μας έχει ζητήσει. Εάν δεν θα συμμετέχει στο εργαστήριο ας μας ενημερώσει ώστε να μη δεσμεύει θέση στην ομάδα αυτή. 

    Καλη χρονιά σε όλους!


    Συνημμένα:

    • ΟΜΑΔΕΣ 2020.xlsx
      Μεταφορτώσεις: 790, Μέγεθος: 11 KB application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012