Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Eκδήλωση ενδιαφέροντος για την έκδοση πανεπιστημιακών συγγραμμάτων

Eκδήλωση ενδιαφέροντος για την έκδοση πανεπιστημιακών συγγραμμάτων

  • Συντάχθηκε 10-09-2010 14:58 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την έκδοση πανεπιστημιακών συγγραμμάτων


    Ο Εκδοτικός Οίκος που ίδρυσε το Πολυτεχνείο Κρήτης με απόφαση της Συγκλήτου του, με την επωνυμία «Εκδόσεις Πολυτεχνείου Κρήτης», αρχίζει τη λειτουργία του εντός του τρέχοντος μηνός.

    Για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε το πρόγραμμα εκδόσεων για το 2011, απευθύνουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όσα μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος θα επιθυμούσαν να εκδώσουν πανεπιστημιακό τους σύγγραμμα μέσω του Εκδοτικού μας Οίκου. Ως γνωστόν, η λειτουργία του έχει ανατεθεί με απόφαση της Συγκλήτου στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πολυτεχνείου Κρήτης (ΕΑΔΙΠΚ). Εξυπακούεται ότι ο Εκδοτικός μας Οίκος θα αναλαμβάνει πέραν της επιμέλειας κειμένου, της γραφιστικής επεξεργασίας, εκτύπωσης κλπ και τη διακίνηση, διαχείριση, τιμολόγηση και πώληση των εκδιδομένων συγγραμμάτων.

    Στόχος μας είναι να επιτύχουμε την έκδοση υψηλής ποιότητας συγγραμμάτων, επωφελέστερους όρους για τους συγγραφείς-μέλη ΔΕΠ, και προβολή του Ιδρύματος με την κυκλοφορία καταξιωμένων βιβλίων με τον λογότυπό μας.

    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μέλη ΔΕΠ να έρχονται σε επαφή με την κα Νατάσα Χατζή στο ekdoseis<στο>eadip.tuc[dot]gr τηλ. 6932665063) μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2010.



    Καθηγητής Νίκος Βαρότσης
    Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
    & Πρόεδρος της ΕΑΔΙΠΚ

    Συνημμένα:

    • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.doc
      Μεταφορτώσεις: 2230, Μέγεθος: 77 KB application/msword
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012