Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Πρυτανείας για την Εκδημία του Μίνωος Ζομπανάκη

 • 1
 • Συντάχθηκε 26-12-2018 19:22 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: 27-12-2018 00:40

  Πριν λίγες ημέρες, στις 22 Δεκεμβρίου 2018, έφυγε από τη ζωή ο επιφανής Χανιώτης Μίνως Ζομπανάκης, διεθνούς φήμης οικονομολόγος, του οποίου το έργο αποτελεί ακόμη και σήμερα σημείο αναφοράς.

  Το Πολυτεχνείο Κρήτης, στις 14 Νοεμβρίου 2001, τίμησε τον Μίνωα Ζομπανάκη με το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του στον χώρο της οικονομίας. Επιπρόσθετα, το 2009 ήταν προσκεκλημένος οµιλητής στην Τελετή Απονομής Διδακτορικών και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου και ανέλυσε τα αίτια και τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

  Με την αγγελία του θανάτου του Μίνωος Ζομπανάκη, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, στη γενέτειρά του, στις Καλύβες Αποκορώνου.


  Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης

  Καθηγητής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος


  Οι Αντιπρυτάνεις

  Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
  Καθηγητής Νικόλαος Καλλίθρακας-Κόντος
  Καθηγητής Μιχαήλ Ζερβάκης


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012