Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση έργου με διπλ/χο Ηλεκτρολόγο/Ηλεκτρονικό Μηχανικό Π.Ε. Κ.Ε. 82270

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση έργου με διπλ/χο Ηλεκτρολόγο/Ηλεκτρονικό Μηχανικό Π.Ε. Κ.Ε. 82270

  • Συντάχθηκε 10-11-2021 15:07 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποοβλή προτάσεων σύναψης μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, με διπλωματούχο Ηελτρκολόγο/Ηλεκτρονικό Μηχνικό και Μηχανικό Υπολογιστών, κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με την ειδικότητα του Μηχανικού και την ανάλυση βιοϊατρικών δεδομένων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Σύστημα Υποστήριξης Ποιότητας Ζωής για Άτομα με Νοητική Αναπηρία», με κωδικό Τ2ΕΔΚ-00306 και ακρωνύμιο ''QuaLiSID” και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82270, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Μιχαήλ Ζερβάκη, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014 – 2020.

    Αντικείμενο: Το ειδικότερο αντικείμενο απασχόλησης αφορά στην υλοποίηση του πληροφοριακού συστήματος συλλογής, επεξεργασίας, ανάλυσης κι αποστολής δεδομένων με χρήση τεχνολογιών αιχμής (συστήματα back end, βάση δεδομένων MongoDB, γλώσσα Python για ανάπτυξη εργαλείων διασύνδεσης με τις προσφερόμενες υπηρεσίες κι ανταλλαγή δεδομένων με Json scripts, εργαλεία ασφάλειας κι ελέγχου αυθεντικοποίησης χρήστη).
    Ο/η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στην υλοποίηση του web-based περιβάλλοντος χρήστη και την προσαρμογή του ως προς τη φιλικότητα για άτομα ΑμΕΑ, στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της διεπαφής χρήστη για την πλοήγηση στα διαθέσιμα μενού και εργαλεία, καθώς και στη διαμόρφωση/διαχείριση/δυναμική ανανέωση των ρυθμίσεων και των διαθέσιμων επιλογών που θα έχει ένας χρήστης της διαδικτυακής εφαρμογής.
    Επίσης, θα συνεισφέρει στην υλοποίηση των ακόλουθων Ενοτήτων Εργασίας - Παραδοτέων του έργου:
    Π.2.1: Ανάπτυξη λειτουργικού και φιλικού περιβάλλοντος χρήστη για την e-πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.
    Π2.2: Ανάπτυξη Προφίλ Χρήστη και δυναμική ενημέρωση μέσω του Μοντέλου Εκτίμησης/Πρόβλεψης.
    Π2.3: Ανάπτυξη αλγόριθμων μηχανικής μάθησης για σημασιολογική ανάλυση πολυμεσικού περιεχομένου και κατηγοριοποίηση.
    Π2.4: Ανάλυση/Επεξεργασία σημάτων φορετών αισθητήρων.
    Π3.3: Λογισμικό για τη λήψη/ανάλυση/επεξεργασία/αποστολή/αναπαράσταση πληροφορίας προς/από το χρήστη.
    Π4.1: Πρότυπη πειραματική διάταξη συστήματος - Περιγραφή τεχνικών χαρακτηριστικών και παραμετροποίηση εξοπλισμού και λογισμικού.
    Π4.2: Έλεγχος λειτουργικότητας κι αξιοπιστίας ολοκληρωμένου συστήματος.
    Π5.1: Περιγραφή αρχικής φάσης της πιλοτικής εφαρμογής υπο-μονάδων του συστήματος.
    Π5.2 Περιγραφή της τελικής φάσης της πιλοτικής εφαρμογής του ολοκληρωμένου συστήματος στο φορέα των χρηστών.
    Π5.3 Αναφορά συμπερασμάτων, στατιστικών στοιχείων και επικύρωση της λειτουργίας του συστήματος.
    Π5.4 Δημοσίευση των αποτελεσμάτων σε επιστημονικό περιοδικό.
    Π6.2 Δημοσιεύσεις των τις επιμέρους μονάδων και του ολοκληρωμένου συστήματος του έργου.
    Π6.3 Αναφορά διοργάνωσης ημερίδας παρουσίασης αποτελεσμάτων του έργου.

    Διάρκεια σύμβασης: Δέκα οκτώ (18) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, έως την λήξη του έργου, ή την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου.

    Ποσό: 13.700,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας και Σήματος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ.


    Συνημμένα:

    • Ψ4Η8469Β6Ν-0ΟΡ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 393, Μέγεθος: 547 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012