Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδ. δικαίου με διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό & μηχ. Η/Υ Κ.Ε ΕΛΚΕ 82535.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδ. δικαίου με διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό & μηχ. Η/Υ Κ.Ε ΕΛΚΕ 82535.

  • Συντάχθηκε 18-11-2021 10:23 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Secure communication based on robust 3D localization», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82535 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Γεώργιο Καρυστινό, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως: 

    Θέση: Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ Πολυτεχνικής Σχολής της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ1.

    Διάρκεια σύμβασης: Από την υπογραφή της σύμβασης και έως την λήξη του έργου την 31.03.2021, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης μέχρι την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του ΕΥ και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου.

    Ποσό: 7.700,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.
    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Hλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ2.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει γνώση σε προσομοίωση συστημάτων ασύρματων δικτύων και αξιολόγηση της επίδοσής τους με τη μέθοδο exponential effective SNR mapping (EESM) και εμπειρία στην εφαρμογή των παραπάνω σε συστήματα πολλαπλών κεραιών πομπού και δέκτη. Στη γνώση συνυπολογίζεται τυχόν συνάφεια της διπλωματικής εργασίας ή και επαγγελματικής εμπειρίας.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:
    • Παρακολούθηση σεμιναρίων ή καλοκαιρινών σχολείων ή συμμετοχή σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, πάνω σε θέματα σχετικά με προσομοίωση συστημάτων ασύρματων δικτύων και αξιολόγησης της επίδοσής τους με τη μέθοδο EESM.
    • Συνέντευξη*

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00. 


    Συνημμένα:

    • 6ΙΤΟ469Β6Ν-ΑΤ8.pdf
      Μεταφορτώσεις: 426, Μέγεθος: 374 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012