Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση εργασίας με πτυχιούχο Βιολόγο, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος ειδίκευσης Κ.Ε. 82263

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 1 σύμβαση εργασίας με πτυχιούχο Βιολόγο, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος ειδίκευσης Κ.Ε. 82263

  • Συντάχθηκε 28-02-2022 12:32 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας, ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, με πτυχιούχο βιολόγο, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος ειδίκευσης, σε αντικείμενο συναφές με το μικροβίωμα της ρίζας, στο πλαίσιο υλοποίησης αναγκών του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη και Εφαρμογή Αναδυομένων Βιοτεχνολογικών Μεθόδων σεΚηπευτικές Καλλιέργειες Βιολογικής Γεωργίας (BIOME), της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» Β΄Κύκλος, με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82263 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Αν. Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νικόλαο Παρανυχιανάκη.

    Αντικείμενο απασχόλησης: Ο/Η επιλεγείς/είσαι υποψήφιος/α θα απασχοληθεί στην ακόλουθη ενότητα εργασίας και παραδοτέα του υπό υλοποίηση έργου:

    Ενότητα Εργασίας 1: ΕΕ1 Ο Ρόλος του εδάφους και καλλιεργητικών πρακτικών στο μικροβίωμα της ρίζας. Περιλαμβάνει δράσεις για την κατανόηση παραγόντων που έχουν καθοριστική επίδραση στο μικροβιώμα του εδάφους υπό συνθήκες θερμοκηπίου, καθώς αυτό έχει κυρίαρχη επίδραση στη σύνθεση του μικροβιώματος της ρίζας. Ειδικότερα, η ΕΕ1 διερευνά την επίδραση φυσικών και χημικών ιδιοτήτων του εδάφους και καλλιεργητικών πρακτικών (προσθήκη οργανικό υλικό, διαθεσιμότητα θρεπτικών, κατεργασία εδάφους ή μη) πραγματοποιώντας δειγματοληψίες εδάφους και ριζόσφαιρας κηπευτικών και ανάλυση του μικρωβιώματος, συσχέτιση του με βασικές ιδιότητές του εδάφους και κατανόησης και ποσοτικοποίηση της συνεισφοράς των οικολογικών μηχανισμών οργάνωσης (διασπορά, τυχαιότητα, ομοιόμορφη ή ετερογενής επιλογή) με κύριο στόχο την αξιοποίηση τους για την επιθυμητή διαχείριση του μικροβιώματος.

    Παραδοτέα:
    - Επίδραση του εδάφους και πρακτικών καλλιέργειας στη σύνθεση του μικροβιώματος της ρίζας (Π1.2)
    - Επίδραση του γενοτύπου του φυτού στη σύνθεση του μικροβιώματος της ρίζας (Π1.3.).

    Διάρκεια απασχόλησης: Τρεις (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

    Αποδοχές: Βάσει των διατάξεων του Κεφαλαίου Β’ του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176 Α/16-12-2015) και τις σχετικές Οδηγίες με αριθμό πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5.1.2016 (ΑΔΑ ΨΑΕΦΗ-ΠΟ7) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως αναθεωρήθηκε με την υπ’ αριθμ. 2/31029/ΔΕΠ/06.05.2016 εγκύκλιο του ΓΛΚ (ΑΔΑ: ΩΛ9ΣΗ-0ΝΜ).

    Τόπος εργασίας: Ερευνητική μονάδα Γεωργικής Μηχανικής (Κ3 Ι10), Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης .

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν γραπτή πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής, μέχρι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) αποκλειστικά σε σφραγισμένο φάκελο.

    Σε περίπτωση αποστολής λαμβάνεται υπ’ όψιν η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ενώ κρίσιμη είανι η ακριβής ημέρα και ώρα που παραδίδεται ο φάκελος στην υπηρεσία μεταφοράς (ταχυδρομείο, ιδιωτική εταιρεία μεταφοράς).

    Αντικατάσταση του Φακέλου Υποψηφιότητας ή διόρθωση αυτού ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτού.

    Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου θα πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρονται τα ακόλουθα:
    Πρόταση κου/κας ……………….

    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 4900/28-02-2022 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη διεύθυνση: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων Κα Σπαντιδάκη Ανδριάννα, τηλ. 28210 37056, κα Κουντουράκη Μαρία, τηλ. 28210 37037 και κα Κατσιούλη Μαρία , τηλ. 28210 37040.


    Συνημμένα:

    • Ψ1Β3469Β6Ν-87Γ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 491, Μέγεθος: 710 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012