Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Εργαστήριο Φυσικής - Ηλεκτρομαγνητισμός: Εγγραφές φοιτητών Σχολής ΗΜΜΥ

Εργαστήριο Φυσικής - Ηλεκτρομαγνητισμός: Εγγραφές φοιτητών Σχολής ΗΜΜΥ

  • Συντάχθηκε 15-02-2023 11:18 από Ioannis Ploumistakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: iploumistakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: Unknown -#-@ΜΠΔ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό, 407 ΜΗΧΟΠ, 407 ΜΠΔ

    Εργαστήριο Φυσικής - Ηλεκτρομαγνητισμός:

    Εγγραφές φοιτητών Σχολής ΗΜΜΥ

    Οι εγγραφές στο Εργαστήριο Φυσικής – Ηλεκτρομαγνητισμού  για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) θα πραγματοποιηθούν

    από την

    Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023,

    έως και τη

    Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2022

    Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω εγγραφής στο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών μαθημάτων «eClass» του Πολυτεχνείου Κρήτης ακολουθώντας τον σύνδεσμο του μαθήματος Φυσική - Ηλεκτρομαγνητισμός (ΦΥΣ 101):

     https://www.eclass.tuc.gr/courses/HMMY217/

    Μετά την εγγραφή στο μάθημα κάθε φοιτητής πρέπει να εγγραφεί σε ένα εργαστηριακό τμήμα μέσω του tab "ομάδες χρηστών" και σε μια ομάδα που θα απαρτίζεται από δύο μέλη.

    Τα εργαστήρια Φυσικής ΙΙ θα αρχίσουν την εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου – 03 Μαρτίου για τα εβδομαδιαία τμήματα Group “Α” και την εβδομάδα 06 - 10 Μαρτίου για τα εβδομαδιαία τμήματα Group “Β” και θα διεξαχθούν σε 10 τμήματα Α και Β:

     

    1Α & 1Β: Πέμπτη 16:00-18:00

    2Α & 2Β: Πέμπτη 18:00-20:00

    3Α & 3Β: Παρασκευή 9:00-11:00

    4Α & 4Β  Παρασκευή 11:00-13:00

    4Α & 4Β  Παρασκευή 13:00-15:00

    Τα τμήματα Α και Β έχουν εργαστήρια τις ίδιες ημέρες (Πέμπτη ή Παρασκευή) αλλά θα διεξάγονται εναλλάξ ανά εβδομάδα ξεκινώντας με τα Εργαστηριακά Τμήματα Α. (Δηλαδή κάθε φοιτητής θα προσέρχεται για πειραματική άσκηση κάθε 15 μέρες).

    Κάθε φοιτήτρια/φοιτητής πρέπει να γραφτεί σε ένα και μόνο τμήμα και μόνο σε μια ομάδα. Κάθε τμήμα έχει 8 ομάδες των τριών (2) φοιτητών/τριών.

    Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν οι φοιτήτριες/φοιτητές στην επιλογή του τμήματος έτσι ώστε όπου υπάρχει ταυτόχρονα στο πρόγραμμα του εξαμήνου και άλλο εργαστήριο (πχ την Παρασκευή την ίδια ώρα υπάρχουν εργαστήρια του Αντικειμενοστραφούς Προγραμματισμού) που πρέπει να εγγραφούν, να μην συμπίπτουν οι ώρες, δηλαδή να μην δηλώσουν την ίδια μέρα και ώρα δυο εργαστήρια ταυτόχρονα (αν χρειάζεστε διευκρινήσεις μπορείτε να πάρετε από τους υπεύθυνους των εργαστηρίων).

    Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η εγγραφή ενός φοιτητή δεν επιτρέπεται η αλλαγή του τμήματος παρά μόνο για σοβαρότατο λόγο και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και επιτραπεί από τους υπεύθυνους των εργαστηρίων. Οι φοιτήτριες /φοιτητές θα πρέπει να φροντίσουν για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη εγγραφή τους στο εργαστήριο.

     

    Το πρώτο εργαστήριο είναι υποχρεωτικό! Σε περίπτωση απουσίας στο πρώτο εργαστήριο οφείλετε να ενημερώσετε άμεσα τον διδάσκοντα καθώς ενδέχεται να γίνουν αλλαγές που σας αφορούν.

     

    Οι φοιτητές παλαιότερων ετών που έχουν προβιβάσιμο βαθμό στο εργαστήριο (πειράματα και τελική εξέταση εργαστηρίου) αλλά δεν είχαν προβιβάσιμο βαθμό στην εξέταση της θεωρίας του μαθήματος, δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουν ξανά το εργαστήριο. Ο βαθμός κατοχυρώνεται και δίνουν απευθείας την εξέταση της θεωρίας.

    Το ίδιο ισχύει και για όσους ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πειραματικό μέρος αλλά δεν πέτυχαν προβιβάσιμο βαθμό στην τελική εξέταση του εργαστηρίου. Θα προσέλθουν απευθείας στην τελική εξέταση του εργαστηρίου καθώς ο βαθμός του πειραματικού μέρους επίσης είναι κατοχυρωμένος.

    Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον βοηθό μαθήματος Φυσική -Ηλεκτρομαγνητισμός και υπεύθυνο εργαστηριακού μέρους Δρ Ιωάννη Πλουμιστάκη, email address: iploumistakis@tuc.gr).

     

    Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση στο eclass με όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την έναρξη των εργαστηρίων.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012