Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Απονομή Βραβείου Αριστείας 2020

Απονομή Βραβείου Αριστείας 2020

  • Συντάχθηκε 07-12-2020 15:46 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 07-12-2020 15:47

    Η Πρυτανεία του Ιδρύματος θα απονείμει το Βραβείο Αριστείας 2020 στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Νικόλαο Νικολαΐδη σε αναγνώριση του ερευνητικού του έργου στον τομέα της Υδρογεωχημικής Μηχανικής, καθώς «… έχει αναπτύξει μία μακρά και άκρως επιτυχημένη και διεθνώς αναγνωρισμένη ερευνητική δραστηριότητα στη μελέτη περιβαλλοντικών ζητημάτων με έμφαση σε υδρολογικές και γεωχημικές διεργασίες και στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής …», αλλά και για «... την πολυετή και πολύπλευρη, ερευνητική, διδακτική και διοικητική προσφορά του, η οποία κρίνεται ως εξαιρετική, αλλά και σημαντική στη διατήρηση της δυναμικής του Ελληνικού ακαδημαϊκού/ερευνητικού οικοσυστήματος, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη τελευταία δεκαετία [1].
     

    Το Βραβείο Αριστείας του Πολυτεχνείου Κρήτης απονέμεται φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά. Η απονομή του Βραβείου Αριστείας 2020 θα πραγματοποιηθεί κατά την Ψηφιακή Τελετή Απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00.
     

    Ο Καθηγητής κ. Νικόλαος Νικολαΐδης θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια της Τελετής.

     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

     


    [1] Αποσπάσματα από το πρακτικό της Επιστημονικής Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων.


    Συνημμένα:

    • Βραβείο Αριστείας 2020 - Ανακοίνωση.pdf
      Μεταφορτώσεις: 1958, Μέγεθος: 636 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012