Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας θέσης Πτυχιούχου Φυσικού Ιατρικής / Ακτινοφυσικού, για δώδεκα μήνες (12) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας θέσης Πτυχιούχου Φυσικού Ιατρικής / Ακτινοφυσικού, για δώδεκα μήνες (12) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

  • Συντάχθηκε 04-12-2019 10:39 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της  Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη συστήματος πολυφασματικής μικροσκοπίας σύμφωνων ακτίνων-Χ/ Development of a coherent X-ray multispectral microscopy system» με ακρωνύμιο “ XMMaS ” και κωδικό έργου: Τ1ΕΔΚ-04549, με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82052 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Κωνσταντίνο Μπάλα, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014 – 2020, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την απασχόληση ενός (1) ατόμου, Πτυχιούχου Φυσικού Ιατρικής / Ακτινοφυσικού ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή  σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με την επιστημονική οργανολογία στην περιοχή της Ατομικής Φυσικής.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Πτυχιούχος Φυσικός Ιατρικής / Ακτινοφυσικός, ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με την επιστημονική οργανολογία στην περιοχή της Ατομικής Φυσικής, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή Σχολή της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:      

    • Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος σε αντικείμενο συναφές με την επιστημονική οργανολογία στην περιοχή της Ατομικής Φυσικής, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου από Σχολή της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ
    • Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
    • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά / τεχνικά περιοδικά σε αντικείμενο συναφές με την επιστημονική οργανολογία στην περιοχή της Ατομικής Φυσικής.
    • Εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής , συναφή με την ανάπτυξη επιστημονικών οργάνων στην περιοχή της Ατομικής Φυσικής.

    * Όσοι από τους υποψηφίους κριθούν κατάλληλοι (πληρούν δηλαδή τα απαιτούμενα προσόντα – κριτήρια) θα κληθούν σε συνέντευξη, προκειμένου η Επιτροπή Αξιολόγησης των Προτάσεων να συνεκτιμήσει την επιστημονική τους κατάρτιση και την εργασιακή τους εμπειρία. Η διενέργεια συνέντευξης κρίνεται απαραίτητη διότι η προσωπικότητα των υποψηφίων σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προσόντα τους μπορούν να διαφανούν στο πλαίσιο των ερωτήσεων που θα τεθούν. Η συνέντευξη δίνει τη δυνατότητα της πληρέστερης και ολοκληρωμένης κατανόησης της προσωπικότητας και των γνώσεων των υποψηφίων. Οι κεντρικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η συνέντευξη παρατίθενται κατωτέρω:

    • Εξέταση κατανόησης βασικών εννοιών επιστημονικής οργανολογίας ανιχνευτικών διατάξεων στην περιοχή της Ατομικής Φυσικής.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ. 

     


    Συνημμένα:

    • 64ΖΩ469Β6Ν-ΟΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 1012, Μέγεθος: 362 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012