Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Διαδικασία Διάθεσης και Παραλαβής Δωματίων της Φοιτητικής Εστίας για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021

Διαδικασία Διάθεσης και Παραλαβής Δωματίων της Φοιτητικής Εστίας για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021

  • Συντάχθηκε 11-11-2020 20:02 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Διάθεση δωματίων

    Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 θα γίνει η κλήρωση για την διάθεση των δωματίων της Φοιτητικής Εστίας στους φοιτητές που θα φιλοξενηθούν για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης, όπως αυτά επικυρώθηκαν κατά τη συνεδρίαση 540/05-11-2020 της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης. Για να δείτε την ανακοίνωση, πατήστε εδώ.

    Φοιτητές που είναι δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στην Φοιτητική Εστία, παρακαλούνται να αποστείλουν έως την Παρασκευή το πρωί, από το ιδρυματικό τους email, στο email merimna@isc.tuc.gr, δήλωση ότι δεν επιθυμούν τη φιλοξενία τους στην Φοιτητική Εστία του Πολυτεχνείου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Η επιλογή αυτή δεν θα είναι αναστρέψιμη για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

    Η κλήρωση για την διάθεση των δωματίων της Φοιτητικής Εστίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στους δικαιούχους θα γίνει φέτος διαδικτυακά, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του covid-19. Όσοι φοιτητές εκ των δικαιούχων επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση, πρέπει να αποστείλουν μήνυμα από το ιδρυματικό τους email στη διεύθυνση merimna@isc.tuc.gr, ώστε να λάβουν την πρόσκληση με τον σύνδεσμο της τηλεδιάσκεψης.

    Η κλήρωση θα γίνει σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κατάταξης. Η κλήρωση θα διεξαχθεί πρώτα για τους φοιτητές παλαιότερων ετών και μετά για τους πρωτοετείς φοιτητές. Μετά την κλήρωση, αλλαγή δωματίου γίνεται μόνο με αμοιβαία ανταλλαγή, κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των φοιτητών. Μετά το πέρας της διαδικασίας διάθεσης των δωματίων, δεν επιτρέπονται αλλαγές δωματίων, χωρίς την άδεια της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων.

    Παραλαβή δωματίων

    Πριν την παραλαβή του δωματίου τους, οι νέοι φιλοξενούμενοι φοιτητές στην Φοιτητική Εστία θα πρέπει απαραίτητα να έχουν καταθέσει το ποσό των 90,00€ στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το Πολυτεχνείο Κρήτης στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR3401727580005758073392355, με αιτιολογία «Διαμονή στην Εστία» ακολουθούμενη από τον αριθμό μητρώου φοιτητή (αναγράφεται στην ακαδημαϊκή ταυτότητα), π.χ. «Διαμονή στην Εστία 2020030058». Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί σε μορφή PDF στο email merimna@isc.tuc.gr. Φοιτητές που διαμένουν ήδη στην Φοιτητική Εστία, δεν καταθέτουν εκ νέου το ποσό της εγγύησης.

    Οι φιλοξενούμενοι φοιτητές στην Φοιτητική Εστία, αφού διαβάσουν προσεκτικά τον Κανονισμό Στέγασης 2020, παραλαμβάνουν το δωμάτιο και συνυπογράφουν το έντυπο «Συμφωνητικό Αποδοχής Κανονισμού Στέγασης - Απόδειξη Παραλαβής/Παράδοσης Υλικού». Η διαδικασία αυτή γίνεται προγραμματισμένα, από τον φοιτητή αυτοπροσώπως, και ο προγραμματισμός ανακοινώνεται στο φόρουμ της Φοιτητικής Εστίας. Η ανανέωση των συμφωνητικών για τους φιλοξενούμενους φοιτητές που διέμεναν και την προηγούμενη χρονιά θα προγραμματιστεί για αργότερα.

    Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε ως χώρα, δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή του δωματίου σε διάστημα είκοσι (20) ημερών (ημερολογιακά) από την ημέρα της κλήρωσης, όπως αναφέρεται στον Κανονισμό Στέγασης. Επομένως, μετά την κλήρωση των δωματίων, ακόμη και οι φοιτητές που δεν διαμένουν ήδη στη Φοιτητική Εστία θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα ενημέρωσης απουσίας, ώστε να γίνει ένας ορθολογικός προγραμματισμός της διαδικασίας. Για να δείτε τη φόρμα, πατήστε εδώ.

    Καλή δύναμη σε όλους, να είστε υγιείς κι εσείς και οι οικογένειές σας.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


    Συνημμένα:

    • 2020_Ανακοίνωση διάθεσης και παραλαβής δωματίων της Φοιτητικής Εστίας.pdf
      Μεταφορτώσεις: 2002, Μέγεθος: 796 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012