Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου Κ.Ε ΕΛΚΕ 82291.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου Κ.Ε ΕΛΚΕ 82291.

  • Συντάχθηκε 09-12-2021 12:30 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Μ.Ο.Δ.Υ. του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Προώθηση βιωσιμότητας της βιομηχανίας διεργασιών μέσω ψηφιακών καινοτομιών και κυκλικής χρήσης νερού»  με ακρωνύμιο: «AquaSPICE», κωδικό H2020-LCCI-2020-EASME-singlestage και με αριθ. Συμβολαίου (958396) , που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του προγράμματος HORIZON 2020, με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 82291 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης κ. Αραμπατζή Γεώργιο, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου, ως ακολούθως:

    Θέση 1η: Απασχόληση διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ από Πολυτεχνείο της Ελλάδας ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Δέκα (10) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Αποδοχές: 22.000,00 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων για την συμβατική διάρκεια του έτους  από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου. Tο εργολαβικό αντάλλαγμα απαλλάσσεται από το ΦΠΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.5 της υπ’ αριθμ. Υπουργικής Απόφασης 1040588/1700/528/0014 (ΦΕΚ 335/23-4-97).

    Τόπος εργασίας: Εργαστήριο Στροβιλομηχανών και Ρευστομηχανικής (TurboLab-TUC), Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ από Πολυτεχνείο της Ελλάδας ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

    • Εργασιακή εμπειρία με αντικείμενο την υλοποίηση υπολογιστικών εφαρμογών μοντελοποίησης βιομηχανικών διεργασιών.
    • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή συνέδρια, με αντικείμενο τα βιομηχανικά ψηφιακά δίδυμα.
    • Συνέντευξη*

    Θέση 2η: Απασχόληση διπλωματούχου Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης από Πολυτεχνείο της Ελλάδας ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Αποδοχές: 32.400,00 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων για την συμβατική διάρκεια του έτους

     από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου. Tο εργολαβικό αντάλλαγμα απαλλάσσεται από το ΦΠΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.5 της υπ’ αριθμ. Υπουργικής Απόφασης 1040588/1700/528/0014 (ΦΕΚ 335/23-4-97).

    Τόπος εργασίας: Εργαστήριο Στροβιλομηχανών και Ρευστομηχανικής (TurboLab-TUC), Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης από Πολυτεχνείο της Ελλάδας ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος σε αντικείμενο συναφές με την ανάλυση και την ανάπτυξη μοντέλων συστημάτων, από Σχολή της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
    • Εργασιακή εμπειρία με αντικείμενο την ανάπτυξη ενεργειακών μοντέλων και διαχείριση κύκλου ζωής παραγωγικών συστημάτων.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

    • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, σε αντικείμενα την διαχείριση κύκλου ζωής παραγωγικών συστημάτων.
    • Εκπαιδευτική δραστηριότητα σε ΑΕΙ στις θεματικές περιοχές της μοντελοποίησης παραγωγικών συστημάτων και διαχείριση κύκλου ζωής.
    • Συνέντευξη*

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ.

     

     


    Συνημμένα:

    • ΨΠ84469Β6Ν-ΛΗ8.pdf
      Μεταφορτώσεις: 401, Μέγεθος: 414 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012