Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο ή Ηλεκτρονικό Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ Κ.Ε ΕΛΚΕ 82572.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο ή Ηλεκτρονικό Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ Κ.Ε ΕΛΚΕ 82572.

  • Συντάχθηκε 22-08-2022 09:09 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 22-08-2022 09:09

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ», με Κωδικό ΟΠΣ 5162393 του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, με επιστημονικά υπεύθυνη την κα Κρασαδάκη Ευαγγελία, μέλος ΕΔΙΠ ΠΚ και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82572, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως: 

    Θέση: Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος ή Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ  ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. 

    Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης και έως 30-10-2023, με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου.

    Ποσό: 30.600,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εργασίας: Στις εγκαταστάσεις του Γραφείου Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ) του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος ή Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης  της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Συνεκτιμώμενα προσόντα – κριτήρια:

    • Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων ή ιστοσελίδων ή online βάσεων δεδομένων, από ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].
    • Γνώση της αγγλικής γλώσσας.
    • Εργασιακή εμπειρία σε αντικείμενο συναφές με την ανάπτυξη και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων ή συστημάτων τηλεκπαίδευσης ή πλατφορμών διαχείρισης περιεχομένου και διασύνδεσης με βάσεις δεδομένων.
    • Δημοσιευμένο έργο σε περιοδικά ή/και συνέδρια, συναφές με το αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης
    • Συνέντευξη

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:00


    Συνημμένα:

    • ΨΕΠ6469Β6Ν-23Β (1).pdf
      Μεταφορτώσεις: 338, Μέγεθος: 410 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012