Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Μήνυμα του Πρύτανη καθ. κ. Γρυσπολάκη ενόψη της απαγόρευσης του καπνίσματος

Μήνυμα του Πρύτανη καθ. κ. Γρυσπολάκη ενόψη της απαγόρευσης του καπνίσματος

  • Συντάχθηκε 30-06-2009 21:28 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φοιτητές.

    Από σήμερα αρχίζει η απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους χώρους του Πολυτεχνείου Κρήτης. Οι λόγοι είναι προφανείς και αναλύονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο, το οποίο έχει υπογραφεί από όλους τους Πρυτάνεις των Ελληνικών Πανεπιστημίων και από εκατοντάδες προσωπικότητες της χώρας μας.

    Είναι καιρός να επιδείξουμε ευθύνη απέναντι στους συνανθρώπους μας, και ιδιαιτέρως στους νέους ανθρώπους, αλλά και να απαλλάξουμε την κοινωνία από ένα κόστος βαρύτατο τόσο σε ανθρώπινες ζωές όσο και σε οικονομικά μεγέθη.

    Από σήμερα όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το εθνικό σπορ της ανυπακοής στους νόμους (τουλάχιστον για τον από 1/7/09 ισχύοντα που αφορά στην απαγόρευση του καπνίσματος), αφού όλοι γνωρίζουμε ότι με την ελάττωση του καπνίσματος το κέρδος για όλους μας είναι τεράστιο.

    Από σήμερα θα πρέπει όλοι να γίνουμε φορείς του μηνύματος: Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους του Πολυτεχνείου Κρήτης, δηλαδή στα γραφεία όλων των υπηρεσιών και του προσωπικού πάσης φύσεως, στα εργαστήρια, στις αίθουσες διδασκαλίας, στις βιβλιοθήκες, στα κυλικεία, στα εστιατόρια, στη Φοιτητική Εστία.

    Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα γίνουμε φορείς αυτού του μηνύματος και θα κερδίσουμε τελικά το στοίχημα, που δεν είναι άλλο από την προάσπιση της υγείας όλων των πολιτών.

    Με εκτίμηση

    Ι. Γρυσπολάκης
    Πρύτανης

    Συνημμένα:

    • ΚΑΠΝΙΣΜΑ0001.pdf
      Μεταφορτώσεις: 2734, Μέγεθος: 490 KB application/binary
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012