Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Εγγραφή στην ομάδα χρηστών του eclass tuc για την προφορική εξ αποστάσεως εξέταση στις 1 & 2-2-2021 (ΜΗΠΕΡ, 9ο εξάμηνο)

Εγγραφή στην ομάδα χρηστών του eclass tuc για την προφορική εξ αποστάσεως εξέταση στις 1 & 2-2-2021 (ΜΗΠΕΡ, 9ο εξάμηνο)

  • Συντάχθηκε 26-01-2021 21:07 από Efpraxia Maria Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: emaria<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΠΕΡ.

    Ανακοίνωση

    Όσοι/ες φοιτητές/τριες έχουν πρόθεση να εξεταστούν προφορικά εξ αποστάσεως στο μάθημα "Περιβαλλοντική και Τεχνική Νομοθεσία" (ΜΗΠΕΡ, 9ο εξάμηνο, υποχρεωτικό) μέσω τηλεδιάσκεψης σε μικρές ομάδες στις 1 & 2-2-2021 θα πρέπει απαραιτήτως να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος στην ομάδα χρηστών με τίτλο "ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ_ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ_2021_ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ_ΕΞ_ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ" έως και τις 28-1-2021 και ώρα 21.00. Μετά τις 21.00 η ομάδα χρηστών κλείνει αυτομάτως από το σύστημα του eclass και δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε. Παράκληση επομένως, όπως η προθεσμία τηρηθεί αυτηρά επειδή η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του eclass και της συγκεκριμένης ομάδας χρηστών. Όσοι/ες φοιτητές/τριες δεν εγγραφούν εμπρόθεσμα σε αυτήν δεν θα μπορούν να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες (ακριβής ώρα εξέτασης, αναλυτικές οδηγίες κλπ) και τους συνδέσμους για τη σύνδεσή τους στην προφορική εξ αποστάσεως εξέταση. Η έναρξη και η λήξη της εξέτασης καθώς και οι ημέρες εξέτασης θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των φοιτητών/τριών που θα εγγραφούν στην παραπάνω ομάδα χρηστών του eclass και τον καθορισμό στη συνέχεια του αριθμού των ανά ώρα ομάδων εξέτασης, στις οποίες θα πρέπει να δηλωθεί συμμετοχή. Επομένως θα πρέπει να παρακολουθούνται με προσοχή τα μηνύματα στο eclass. Υπενθυμίζεται ότι η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στο eclass του μαθήματος στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ότι η προφορική εξέταση θα περιλαμβάνει ερωτήσεις κατανόησης, σύντομης ανάπτυξης και συνδυαστικές-κρίσεως.

     

    Η Διδάσκουσα

    Ε. Μαριά

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012