Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μία (1) σύμβαση εργασίας, ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου με Π.Ε. Διοικητικού - Οικονομικού Κ.Ε. 82502

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μία (1) σύμβαση εργασίας, ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου με Π.Ε. Διοικητικού - Οικονομικού Κ.Ε. 82502

  • Συντάχθηκε 24-06-2022 11:27 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ενίσχυση και βελτιστοποίηση λειτουργίας υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης - Υποέργο 1 "Κατάρτιση Χάρτη Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου & πιλοτική λειτουργία Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου στο Πολυτεχνείο Κρήτης"», με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82502 και επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Κωνσταντίνο – Αλκέτα Ουγγρίνη δημοσιεύει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων σύναψης μίας (1) σύμβασης εργασίας, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ειδικότητα, αντικείμενο και προσόντα ως ακολούθως:

    Θέση – Περιγραφή αντικειμένου απασχόλησης:
    -Πιλοτική λειτουργία Εσωτερικού Ελέγχου στο Ίδρυμα μέχρι την ολοκλήρωση της σύστασης Οργανικής Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου στον νέο Οργανισμό του Ιδρύματος.
    - Υποστήριξη στη διενέργεια πιλοτικού Εσωτερικού Ελέγχου στο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης.
    - Εφαρμογή και Τήρηση των διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου αιτημάτων προμηθειών και εν γένει των διαδικασιών ανάθεσης και εκτέλεσης δημοσίων συμβάσεων.

    Αριθμός ατόμων: ένας (1)

    Αποδεκτός τίτλος σπουδών: Π.Ε. (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Διοικητικού – Οικονομικού ή ισότιμο ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας δίπλωμα ή πτυχίο από πανεπιστημιακό ίδρυμα της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

    Διάρκεια απασχόλησης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.
    Αποδοχές: Bάσει των διατάξεων του Κεφαλαίου Β’ του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176 Α/16-12-2015) και τις σχετικές οδηγίες με αριθμό πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5.1.2016 (ΑΔΑ ΨΑΕΦΗ-ΠΟ7) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Επισημαίνεται ότι το συνολικό κόστος της αμοιβής δε δύναται να υπερβεί συνολικά (για τους 12 μήνες) το ύψος των 18.000,00 €.

    Τόπος εργασίας: Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Προθεσμία υποβολής προτάσεων: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν αποκλειστικά έντυπα (σφραγισμένος φάκελος), πρόταση υποψηφιότητας, εμπεριέχουσα ως δικαιολογητικά συμμετοχής τα αποδεικτικά της συνδρομής των κριτηρίων/προσόντων που περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση έως την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) στη διεύθυνση:
    Πρόταση κου/κας ………………. e-mail: ………….. (ώστε να καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον υποψήφιο, προκειμένου να του γίνει γνωστός ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρότασής του)
    Στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. 13599/24-06-2022 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος
    στη διεύθυνση:
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
    Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης
    Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων

    Υπερσύνδεσμος ΔΙΑΥΓΕΙΑ: https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:%2282502%22&page=0&sort=recent 


    Συνημμένα:

    • εργασίας.pdf
      Μεταφορτώσεις: 520, Μέγεθος: 314 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012