Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μάθημα "Γενική Ορυκτολογία" (ΜΟΠ-102 / Σχολή ΜΗΧΟΠ): Εγγραφή στο eclass & Έναρξη διαλέξεων

 • 1
 • Συντάχθηκε 23-09-2022 19:03 από Gkamaletsos Platon Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: pgkamaletsos<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.

  Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 το μάθημα του 1ου εξαμήνου της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) «Γενική Ορυκτολογία» / ΜΟΠ102 (διαλέξεις και εργαστήρια) θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης. Σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα (https://www.tuc.gr/index.php?id=schedules), η έναρξη των διαλέξεων θα λάβει χώρα στην αίθουσα διδασκαλίας Μ4002 την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022.

  Παρακαλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές να ολοκληρώσουν άμεσα την εγγραφή στο εν λόγω μάθημα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass (https://www.eclass.tuc.gr) και να μην αμελήσουν να το δηλώσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Φοιτητολογίου.

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε να ενημερώνεστε τακτικά:

  (α) μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου και της ιστοσελίδας της Σχολής ΜΗΧΟΠ, καθώς και να απευθύνεστε στην Γραμματεία της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

  (β) Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass (όλες οι μελλοντικές ανακοινώσεις-μηνύματα-έγγραφα κλπ., σχετικά με το μάθημα, θα αναρτώνται στο eclass).

  (γ) Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)

   

  Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία.

   

  Ο Υπεύθυνος του Μαθήματος

  Δρ Πλάτων Ν. Γκαμαλέτσος

  Επίκ. Καθηγητής

  Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

  Πολυτεχνείο Κρήτης


 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012