Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Μ.Π.Δ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Μ.Π.Δ.

  • Συντάχθηκε 14-04-2010 11:21 από Agapi Mavraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: amavraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΠΔ.
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

    Ανακοίνωση Διανομής Συγγραμμάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2009-10

    Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Μ.Π.Δ., ότι ξεκίνησε η διανομή των συγγραμμάτων για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του Ακαδ. Έτους 2009-10.
    Για το λόγο αυτό έχει αναρτηθεί πίνακας στην ιστοσελίδα του Τμήματος - στις Ανακοινώσεις - και θα ενημερώνεται με κάθε νέα άφιξη. (www.dpem.tuc.gr).
    Γι’ αυτό παρακαλείστε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα, καθώς και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να τηρείτε τις ημέρες & τις ώρες που ορίζουν τα βιβλιοπωλεία που κάνουν τη διανομή. Η παραλαβή των συγγραμμάτων θα γίνεται με επίδειξη φοιτητικής ή πολιτικής ταυτότητας και με υπογραφή των σχετικών καταστάσεων, θα αφορά δε μόνον τα συγγράμματα που δικαιούται ο συγκεκριμένος φοιτητής.

    Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΔ - ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ - ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 26/4/2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00π.μ. εως τις 9:00μ.μ. - ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΑΡΙΟΥ

    ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012