Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μία (1) θέση με σύμβαση μίσθωσης έργου για δώδεκα (12) μήνες.

  • Συντάχθηκε 01-04-2020 13:43 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Μ.Ο.Δ.Υ. του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Energy-aware Factory Analytics for Process Industries»  με ακρωνύμιο: «FACTLOG» και με αριθ. Συμβολαίου (869951) , που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 82081 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης κ. Αραμπατζή Γεώργιο, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την απασχόληση ενός (1) ατόμου, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου. 

    Θέση: Απασχόληση Διπλωματούχου ή Πτυχιούχου Πληροφορικής από ΑΕΙ της Ελλάδος ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή  ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με πληροφοριακά συστήματα, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.  

    Διάρκεια απασχόλησης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Αποδοχές: 12.000,00 € συμπ/νου ΦΠΑ και όλων των νόμιμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος ή Πτυχιούχος Πληροφορικής ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ  της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης σε αντικείμενο συναφές με πληροφοριακά συστήματα , από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
    • Εργασιακή εμπειρία με ερευνητικό αντικείμενο στη σχεδίαση και ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

    • Συμμετοχή σε συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο της θέσης.
    • Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, σχετικές με το αντικείμενο της θέσης.
    • Συνέντευξη*

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 και ώρα 14:00 (τέλος προθεσμίας) σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ.

    https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%94%CE%94%CE%94469%CE%926%CE%9D-%CE%95%CE%95%CE%A1  


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012