Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Δια ζώσης διαλέξεις στο μάθημα Φυσική Ι-Σχολή ΜΗΠΕΡ

  • Συντάχθηκε 22-10-2020 10:05 από Theodoros Glytsos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tglytsos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

    Την επόμενη εβδομάδα (26/10-2/11) θα ξεκινήσουν οι δια ζώσης διαλέξεις στο μάθημα της Φυσικής Ι. Στις διαλέξεις αυτές θα απαντηθούν απορίες σχετικά με ήδη διδαχθέντα τμήματα της ύλης. Οι διαλέξεις αφορούν αποκλειστικά τους πρωτοετείς φοιτητές και θα πραγματοποιηθούν αυστηρά σε ομάδες των 20 ατόμων λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν αναφορικά με την προστασία από τον ιό COVID-19. Πιο συγκεκριμένα:

    Ο χωρισμός των ομάδων θα γίνει καταρχήν αλφαβητικά ανάλογα με το επώνυμο των φοιτητών. Στη συνέχεια οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν θα στέλνουν email στον κ. Γλυτσό (thodoros.glytsos@enveng.tuc.gr) και θα λαμβάνουν απάντηση με το νούμερο της θέσης στην οποία θα καθίσουν κατά τη διάλεξη. Στο email θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου. Κάθε φοιτητής που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει θα πρέπει να στέλνει ο ίδιος email, δεν θα γίνουν δεκτά email που αφορούν περισσότερα από ένα άτομα (π.χ. Είμαι ο Χ και εγώ και οι Υ,Ζ θέλουμε να παρακολουθήσουμε.…). Ενθαρρύνονται οι φοιτητές να χρησιμοποιούν αν είναι εφικτό τα ιδρυματικά τους email.

    Οι δια ζώσης διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Κ2.Α1 που βρίσκεται στο κτίριο Κ2 στον 1ο όροφο, στο ίδιο επίπεδο με τη γραμματεία της Σχολής ΜΗΠΕΡ.

    Αν συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 ατόμων (με σειρά προτεραιότητας αναφορικά με το χρόνο αποστολής του σχετικού email), τα επιπλέον άτομα θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη σε μεταγενέστερη ημερομηνία 4ο τμήμα, δείτε παρακάτω). Θα δημιουργηθούν καταρχήν 3 τμήματα και αν υπάρξει ανάγκη και τέταρτο.

    1ο Τμήμα: Δευτέρα 26/10, 13:00-14:00. Επώνυμα από ΚB ως ΠΑ

    2ο Τμήμα: Πέμπτη 29/10, 09:00-10:00. Επώνυμα από Α ως ΚΑ

    3ο Τμήμα: Πέμπτη 29/10, 10:15-11:15. Επώνυμα από ΠBως Ω

    4ο Τμήμα (αν χρειαστεί): Δευτέρα 2/11, 13:00-14:00. Όσοι φοιτητές στείλουν email και είναι υπεράριθμοι σε κάποιο από τα παραπάνω τμήματα.

    Η έναρξη των διαλέξεων είναι ακριβώς στις 13:00, 09:00 και 10:15 για να αξιοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο διαθέσιμος χρόνος.

    Η αποστολή των σχετικών email θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 23/10 στις 12:00.

    Ο διδάσκων θα μπορεί να διακόψει οριστικά τη διάλεξη αν:

    Α) Υπάρχουν στην αίθουσα περισσότεροι από 20 φοιτητές ή φοιτητές που δεν αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο τμήμα.

    Β) Οι φοιτητές αρνούνται να καθίσουν στις προκαθορισμένες θέσεις.

    Γ) Οι φοιτητές δεν φορούν σε όλη τη διάρκεια της διάλεξης προστατευτική μάσκα την οποία θα έχουν φέρει μαζί τους.

    Σημειώνεται επιπλέον ότι η δια ζώσης παρακολούθηση δεν επιφέρει ούτε αύξηση, ούτε μείωση του τελικού βαθμού και δεν είναι υποχρεωτική.

    Κατανοούμε πλήρως ότι αυτή η διαδικασία απέχει πολύ από το ιδανικό, αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ ακολουθήστε πλήρως τις οδηγίες ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Οι διδάσκοντες του μαθήματος:

    Λαζαρίδης Μιχάλης

    Γλυτσός Θόδωρος


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012