Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Μάθημα "Ασκήσεις Υπαίθρου ΙΙ" (ΜΟΠ-704 / Σχολή ΜΗΧΟΠ): Εγγραφή στο eclass & Έναρξη διαλέξεων

  • Συντάχθηκε 19-10-2022 18:54 από Platon Gkamaletsos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: pgkamaletsos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.

    Ενημερώνονται όλες/όλοι φοιτήτριες/φοιτητές ότι στα πλαίσια του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 οι διαλέξεις του υποχρεωτικού μαθήματος του 5ου εξαμήνου της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) «Ασκήσεις Υπαίθρου ΙΙ» / ΜΟΠ-704 θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης. Η έναρξη των διαλέξεων θα λάβει χώρα στην αίθουσα διδασκαλίας Μ5002 την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022 (15:00-18:00). Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της πρώτης διάλεξης, ενώ πληροφορίες σχετικά με το μάθημα είναι διαθέσιμες εδώ: Περιγραφή & πληροφορίες σχετικά με το μάθημα.

    Σημειώνεται ότι η παρουσία όλων των φοιτητριών/φοιτητών τόσο στις διαλέξεις όσο και στην εκπαιδευτική εκδρομή είναι εξίσου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, όποια/όποιος φοιτήτρια/φοιτητής κάνει έστω και μία (1) απουσία, αυτομάτως δεν θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στις εξετάσεις και θα είναι υποχρεωμένη/ος να παρακολουθήσει το μάθημα ΜΟΠ-704 σε επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

    Παρακαλούνται οι φοιτήτριες/φοιτητές να ολοκληρώσουν άμεσα την εγγραφή στο εν λόγω μάθημα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass (https://www.eclass.tuc.gr) και φυσικά να μην αμελήσουν να το δηλώσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Φοιτητολογίου.

    Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε να ενημερώνεστε τακτικά:

    (α) μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης και της ιστοσελίδας της Σχολής ΜΗΧΟΠ, καθώς και να απευθύνεστε στην Γραμματεία της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

    (β) Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass (όλες οι μελλοντικές ανακοινώσεις-μηνύματα-έγγραφα κλπ., σχετικά με το μάθημα, θα αναρτώνται στο eclass).

    (γ) Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

     

    Οι Υπεύθυνοι του Μαθήματος,

    Επίκ. Καθ. Δρ Πλάτων Ν. Γκαμαλέτσος

    Επίκ. Καθ. Δρ. Ευάγγελος Πετράκης

    Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

    Πολυτεχνείο Κρήτης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012